Connect with us

Emisije

Stiže rijaliti CECA SHOW: Ceca i deca! A evo i KADA i na koju televiziju!

Ražnatovići su srpski Kardašijani!

Published

on

Ceca show: Ceca i deca novi je rijaliti koji će pratiti u stopu život porodice Ražnatović iz dana u dan, gde god se oni nalazili i čime god se bavili. U nastavku saznajte i na kojoj televiziji!

Svetlana Ceca Ražnatović pristala je da snima sopstveni rijaliti šou u kojem će biti glavni akter ona, ali i njeni najbliži. Kako prenosi Informer najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović posle mnogo odbijenih ponuda pristala je da snimi rijaliti zahvaljujući kom će mnogobrojni gledaoci moći da zavire u intimu i legendarne srpske pevačice.

Da li je bio u pitanju nedovoljno veliki honor koji joj je nuđen ili je ipak nešto drugo bilo upitanju, nije nam poznato, ali poslednjih nedelja folk zvezdu prate u stopu kamere koje pripremaju materijal za televizijski spektakl na koji se godinama čekalo, piše „Scandal!“.

Cecin rijaliti, pored muzičke zvezde, uključiće celu njenu porodicu: Veljka i Anastasiju, sestru Lidiju i njenu decu, snaju Bogdanu, unuka Željka…

Snimalo se celog leta, išlo se na nastupe, čak na Kipar, a na projektu je radilo desetak ljudi. Publika će, pored ostalog, biti u prilici da vidi kako izgleda Cecina kuća, ali i kako se velika zvezda ponaša kada se svetla reflektora ugase.

Cecin dokumentarni serijal važi za skuplji projekat za koji je folk zvezda unapred dobila pozamašan honorar, a biće emitovan u okviru nove televizije koja bi uskoro trebalo da počne sa radom.
– Kamere su Cecu pratile 24 sata, a šta će se od materijala naći u montaži ostaje nam da vidimo. Još nije poznato kako će se rijaliti zvati, ali se zna da će se sve brzo emitovati na novom kanalu koji je u pripremi i uskoro kreće sa radom – zaključio je neimenovani izvor za „Scandal!“.
Kako saznajemo rijaliti će se emitovati petkom na novoj televiziji Blic TV koja sa radom počinje od 3. oktobra, a biće dostupna korisnicima Telekom usluga.
Blic televizija će biti moderna srpska televizija koja sublimira iskustva svih velikih evropskih medija, ali na autentičan način prilagođen našem podneblju, nasleđu i svakodnevici.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

 

Advertisement