Connect with us

Domaće serije

Nina Nešković otkriva SVE o drugoj sezoni serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo ŠTA čeka Milanku u nastavku!

Šta će biti sa Milankinom bebom?

Published

on

Nina Nešković jedna je od najperspektivnijih mladih glumica. Pamtimo je po rolama u serijama „Preživeti Beograd„, „Državni službenik„, „Čudne ljubavi„, „Klan„, „Močvara„, a ovih dana željno iščekujemo njen povratak u roli Milanke u seriji „Kalkanski krugovi“. Snimanje druge sezone je u toku, a Nina otkriva šta nam donose nove epizode.

– Imamo mnogo novih starijih kolega, kao na primer Nebojšu Dugalića, ali će biti i mlađih, kao što je to Anja Pavićević. Svako od njih će doneti nešto novo u seriji. Nažalost, ni sada neću imati zajedničkih scena sa Žarkom Lauševićem. On kao Velibor zaista izaziva divljenje. On je pravi primer za nas mlade glumce. Uči nas kako treba da se odnosimo prema poslu, i posle toliko godina karijere – poručuje mlada glumica, dodajući da je za nju svet televizijskih serija, u stvari bio ulaznica za pozorište.

Nina je, inače, postala član ansambla Drame Narodnog Pozorišta.

– Još nisam svesna šta se dešava. Kada su me čelnici pozorišta pozvali da mi kažu  da su me primili u ansambl Drame nacionalnog teatra uplašila sam se da se ne predomisle. Petar Strugar, Vučić Perović i ja bili smo na ugovoru, i to je bio neki prirodan put. Ipak, nisam verovala da tako brzo može da se dogodi stalno članstvo. Bio je to šok za mene – poručuje mlada glumica koju ćemo uskoro gledati u drugoj sezoni, prema mnogima, najbolje nove domaće serije.

“Kalkanski krugovi” bili su prva srpska serija koja je na domaće male ekrane donela misterioznu dramu sa elementima horora. Nesvakidašnja i zagonetna do samog kraja, serija je privukla veliku pažnju publike, zbog čega je ubrzo posle emitovanja poslednje epizode obnovljena za drugu sezonu.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement