Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 13. epizoda: BARBARA zbog Marka UCENJUJE Voju! Evo šta je SMISLILA

U sredu, 28. septembra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-13-epizoda

Od jutra do sutra 13. epizoda: Danijela je priznala Voji najveću životnu tajnu. Tajnu koju je izvukla kao kec iz rukava, u momentu kada je najpotrebnije, njoj i njenom detetu.

U najtežim momentima, počinje da sumnja u svoje prijateljstvo sa Srnom, što će joj i lično reći…

Barbara neće odustati od Marka, i spremna je na sve kako bi on ostao sa njom. Ono čime ucenjuje Voju dovešće ga na samu ivicu, a on će upotrebiti najjače oružje za sreću svoje ćerke.

Anđelka je jedina neumorna i čini sve da predstava koju su postavili ona, Rade i Voja, bude savršena i ne bira sredstva da tako i bude.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement