Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO sve o 3. sezoni serije “RADIO MILEVA”: Evo kada POČINJE, koliko će imati epizoda…

Smeh se vraća u naše domove

Published

on

Radio-Mileva-3-sezona

Prethodne sezone serije “Radio Mileva” svojom izuzetnom gledanošću dokazale su da je ovaj žanr gledaocima i dalje jedan od omiljenih. Treća sezona, sa novih 50 epizoda donosi smeh, suze, nove likove i dogodovštine dobro poznatih stanara zgrade u Rankeovoj 12.

Mileva će biti primorana da pokuša da reši svoje finansijske probleme uz pomoć njene tetke iz Londona, sa kojom ne razgovara već decenijama. Žanina sestra Ratka će po svaku cenu pokušati da uplovi u ozbiljnu ljubavnu vezu sa Vasom Kanarincem, zbog čega će najviše stradati Dača, a Coka će, u potrazi za novim poslom, pokušati da od Mileve sazna sve tajne zanata poslovne sekretarice.

Radio-Mileva-3-sezona

Radio Mileva 3 sezona

Jeca će pokušati da sredi svoj ljubavni život i to, ni manje ni više, nego sa dugogodišnjim udvaračem Leonom, a Leon i Mikica će, pak, imati neobičnu avanturu sa “očinstvom”. Natalija će se, posle neuspele književne karijere, zbog koje je napustila školu, uz Milevinu i Cvetinu pomoć, vratiti poslu profesorice književnosti, a u školi je očekuje ljubavna avantura. Sonja će i dalje pokušavati da sa što manje učenja ostvari dobar uspeh u školi, što neće obradovati Milevu.

Šta će se sve dešavati sa ovim likovima, ali i sa Dačom, Martom, Žanom, Mocom, Cvetom, i šta će uprkos svađama na trenutak spojiti sve stanare Rankeove 12, pogledajte već od 11. oktobra na Prvom programu RTS-a, radnim danima od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement