Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 18. epizoda: ANĐELKA je NA Vojinim VRATIMA, a NINA u KREVETU! Sledi HAOS!

U sredu, 5. oktobra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-18-epizoda

Od jutra do sutra 18. epizoda: Anđelka odlazi kod Voje sa izgovorom da je došla poslovno, po savet kako da Damjana spasi Barbarinih nasrtaja, ali Voja zna da to nije istina i da je Anđelka i dalje zaljubljena u njega.

Za to vreme, Vojin najveći neprijatelj, njegova bivša žena, sa kojom vodi neprekidni rat, tu je, u njegovoj spavaćoj sobi.

Žanin plan ne ide u dobrom smeru i svakog časa Đorđe može da otkrije šta se noćima dešava u bolničkoj sobi u kojoj leži Marko.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement