Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 18. epizoda: ŠOK! Barbara je RAZOTKRILA Damjana! Evo i KAKO!

U sredu, 5. oktobra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-18-epizoda

Od jutra do sutra 18. epizoda: Barbara je najsrećnija osoba na svetu, kada se Damjan pojavio na vratima sa iznenađenjem koje nije mogla ni da sanja.

Damjan shvata da te večeri neće moći da se odbrani od nje. Jedino što mu je važno je da se ne desi fizički kontakt.

Barbara se budi mamurna i shvata da je provela noć sa muškarcem koji nije Marko.

Srna se bori sa duhom iz prošlosti. Istim duhom koji ju je doveo u ucenjivačku situaciju sa Vojom. Ali, ne može da ne pomogne opet svom ocu, koji je opet upao u dugove i probleme. Njen spokoj kratko je trajao.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement