Connect with us

Domaće serije

OD JUTRA DO SUTRA Ivan Dudić otkriva SVE o novim epizodama! Evo hoće li Marko i Srna ostati ZAJEDNO!

Srna ima veliku tajnu

Published

on

Od jutra do sutra

Ako pratite seriju „Od jutra do sutra” ne sumnjamo da ste oduševljeni Ivanom Dudić koja igra glavnu junakinju Srnu.

Ljubitelji domaćih sapunica imali su prilike da se upoznaju s njenim radom i u prethodnim ostvarenjima koja su emitovana na TV Prva – serijama „Istine i laži” i „Igra sudbine”, oni koji vole kostimirane sage gledali su je u „Crvenom mesecu” i „Jugoslovenki”, dok su gledaoci koji nisu fanovi klasičnih sapunica mogli da je prate u „Senkama nad Balkanom”, „Ubicama mog oca” i „Urgentnom centru”.

Lepa i talentovana Ivana je nedavno na zvaničnom Instagram profilu serije „Od jutra do sutra” (@serijaodjutradosutra) odgovarala na pitanja svojih obožavalaca i evo šta je otkrila.

Da li vi i Srna imate sličnosti?

– Imamo neke sličnosti. Obe smo ne baš tajnovite, ali nekako svoju intimu čuvamo za sebe i svoja četiri zida. Niko ne vidi ono što mi zapravo jesmo. Samo kad ostanemo same u prostoriji smo onakve kakve smo zaista.

Da li će Marko i Srna biti zajedno?

– Ne znam ni ja. Volela bih da budu, iskreno, jer nekako, pošto gledam seriju i pratim neke epizode, realno bi bilo da budu zajedno. Ali odgovor na to pitanje stvarno nemam – pitala sam nekoliko puta i scenaristkinje i produkciju, ali nisam dobila odgovor.

Kako uspevate da se ne nasmejete kad snimate komične scene?

– Ne uspem da se iskontrolišem. Imam problem sa tim što sam jako povodljiva i jako „smešljiva”, a Milutin Milošević, koji igra Marka Todorovića, užasno je smešan i komičan lik. Samo pucne prstima i ja ne mogu da se sastavim. To ume da bude problem kada radimo neke ozbiljne scene, ali meni je on smešan, šta da radim…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: TV Novele

Foto Promo Prva

 

Advertisement