Connect with us

Domaći film

ALA JE LEP OVAJ SVET kreće u pohod na Evropu i AZIJU! Evo i KADA!

Film je do sada videlo više od 50.000 ljudi

Published

on

Ala je lep ovaj svet

Na upravo završenom najprestižnijem svetskom sajmu serija, filmova i TV emisija u Kanu, predstavljen je film “Ala je lep ovaj svet”, koji je izazvao veliko interesovanje predstavnika iz više od 100 zemalja. I ove godine u Kanu bili su vodeći ljudi Netflixa, Amazona, Epl TV-a, baš kao i Diznija, Paramounta i Warner Brosa.

Nakon prezentacije i prikazivanja filma “Ala je lep ovaj svet”, njegova distribucija je dogovorena za tržišta EU, kao i Azije, dok su veoma zainteresovani bili i predstavnici distributerskih kuća iz Severne Amerike.

 

– Imali smo zaista produktivne razgovore sa distributerima iz celog sveta. Ono što se uvek traži i prepoznaje jeste autentičnost priče, ali i visok nivo produkcije. Upravo je to ono što je izdvojilo naš film, jer je ljubav univerzalno prepoznatljiva emocija. Veoma sam ponosna što smo na ovakvom mestu predstavljali naše kreativno tržište, jer verujem da mi zaista imamo šta da ponudimo svetu – izjavila je Aneta Ivanović, direktorka produkcijske kuće Blue Butterfly.

Film “Ala je lep ovaj svet” za manje od mesec dana pogledalo je više od 50.000 gledalaca u Srbiji, a film se od nedavno prikazuje i u regionu.

Ljubavnu priču koja će vas potpuno raznežiti, nasmejati, ali i podsetiti na osećaj kada vas je neko poslednji put voleo, brilijatno nam je dočarao glumački par Andjelka Prpić i Andrija Kuzmanović. Njihovu ljubavnu priču prate i najveća glumačka imena poput: Nikole Pejakovića, Anice Dobre, Baneta Vidakovića, Tihomira Stanića, Branke Pujić, Andrije Miloševića, Miljane Gavrilović, Tare Milutinović i mnogi drugi.

Film “ALA JE LEP OVAJ SVET” nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement