Connect with us

Emisije

Vraćaju se PINKOVE ZVEZDICE! SAZNAJ ko je u ŽIRIJU i zbog čega će nova sezona biti NAJBOLJA DO SADA!

U crvenim stolicama došlo je do promene

Published

on

Tokom prethodnih pet sezone dečjeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”,  domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima. Ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region.

Na radost milionskog auditorijuma koji je bez daha svakog petka pratio talentovane klince, najlepše muzičko takmičenje vraća se na TV Pink, i to skorije nego što mislite, s obzirom na to da je snimanje šeste sezone počelo.

I ovog puta će najveća podrška zvezdicama na sceni biti Marijana Mićić, koja već pet sezona uživa u radu sa najtalentovanijom decom na Balkanu, a u crvenim stolicama “Pinkovih zvezdica” našli su se dobro poznati članovi žirija: Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović i Sergej Ćetković, ali i popularne pevačice koje su se prvi put našle u ovoj ulozi – Anđela Vujović Angellina i Tijana Dapčević.

Pinkove-zvezdice-Andjela-Vujovic-Angellina

Pinkove zvezdice: Anđela Vujović Angellina

– Po godinama sam im najbliža, tako da ih verovatno najviše razumem, pa od mene mogu da očekuju neke realne komentare. Sve ono što znam, trudiću se da prenesem na njih. Neću biti stroga, ako to nije potrebno. Ako je potrebno, naravno, moraću da budem stroga, ali trudiću se da ih ne stresiram jer znam da je takmičenje samo po sebi stresno, ova velika bina, žiri. Trudiću se da im budem podrška i da im dajem neke realne, konstruktivne kritike koje će pomoći u njihovom napretku – rekla je Angellina, pre samog snimanja.

Tijana je otkrila da nema tremu, ali da oseća veliku odgovornost:

– Nemam tremu, koliko se psihički pripremam na ovaj momenat, jer je ovo jedno veoma interesantno takmičenje sa decom koja su u fragilnom uzrastu. Iz tog ugla imam stres kako će to sve da prođe: da budeš pravična, iskrena. Veliki je teret i odgovornost. Ne znam šta mogu da očekuju, sve zavisi od toga kad krenu da se podižu i spuštaju ove stolice. Možda budem zabavna, možda budem stroga.

Pinkove-zvezdice-Tijana-Dapcevic

Pinkove zvezdice: Tijana Dapčević

Sa druge strane, već članovi žirija poput Leontine Vukomanović, koja je dobila nadimak „Čelična Ledi“, već znaju šta gledaoci mogu da očekuju.

– Ostaću stroga i pravična, ali i mekana, ovaj čelik se malo istopio. Prosto, shvatam težino svojih reči, nekad ne možete baš da idete glavom kroz zid, pogotovo kad su u pitanju mladi ljudi koje to može i da povredi. Trudiću se da nekad ublažim kritike i svojih drugarica iz žirija.

Posle pauze u ovoj ulozi, u crvene stolice vratili su se i mnogima omiljeni članovi žirija, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković, koji će i u ovoj sezoni “Pinkovih zvezdica” ostati dosledni.

– Mislim da neću ništa menjati. Sam njihov dolazak na scenu je veliki uspeh od samog starta i to uvek zaslužuje da podignem stolicu – rekao je Sergej.

Jelena će dati sve od sebe da takmičarima bude podrška u svakom smislu:

– Očekujem da svojim savetima pomognem deci da unaprede svoje pevanje, da se pronađu, da budu još bolji.

Na snimanju prvih epizoda već smo mogli da vidimo i prve suze, ali i osmehe i oduševljenje, te nema sumnje da će ovo biti najbolja sezona do sada. A kako će se novi članovi žirija snaći u ovoj čarobnoj ulozi i da li će stari članovi ispuniti očekivanja publike, ali i kako će se predstaviti nova talentovana deca i ko će osvojiti region svojim pevačkim sposobnostima, saznaćete ukoliko ostanete uz TV Pink i “Pinkove zvezdice” koje počinju sa emitovanjem uskoro.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement