Connect with us

Top Story

HIT! Otkriveno ZAŠTO je glumica Marijana Mićić krila trudnoću i kog pola je beba!

Published

on

Glumica i voditeljka Marijana Mićić je u poodmakloj trudnoći, a kako saznaje Blic, njen partner Miloš Marjanović i ona postaće roditelji devojčice. Lepe vesti su dugo krili zbog straha od korona virusa, a sada kada se porođaj približio konačno mogu da odahnu.

Marijana i Miloš su presrećni što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte još Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Vid otkriva Žaklini svoj PAKLENI PLAN! Evo ZAŠTO njega NIKO NEĆE UHAPSITI!

– U prvi mah su ćutali i krili od svih dok Marijana nije ušla u treći mesec. Onda su otkrili porodici i samo najužem krugu prijatelja, svi su se radovali zbog njihove sreće. Marijanini roditelji su divni i skromni ljudi, oca joj svi u kraju znaju jer radi kao staklorezac. Ispoštovali su ćerkinu želju i nisu nikome govorili, sve se držalo u tajnosti. Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i jeste desilo.

Budući roditelji su bili presrećni kada su saznali da im stiže jedna devojčica.

Pročitajte još Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Sofiju u zatvoru čekaju BATINE! A evo i OD KOGA!

Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mesec trdnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista – zaključio je izvor.

Pročitajte još HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

Inače, Marijana u javnost retko iznos detalje iz privatnog života, a vesti o blagoslovenom stanju nije želela da komentariše. Za sada se ne zna da li planira svadbu sa partnerom, a ono što je jasno je da im ljubav cveta.

Kako je Marijana jednom prilikom otkrila, tokom zajedničkog života Miloš ju je mnogo promenio, ali nenamerno:

Pročitajte još Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

– Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je “u glavi tačan” za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem. Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu “žute minute”, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum.

Foto Printscreen Instagram _poznatiizsrbije

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement