Connect with us

Domaće serije

Zvezda serije KALKANSKI KRUGOVI – NEPREPOZNATLJIVA! Evo KAKO će Miona izgledati u DRUGOJ SEZONI!

Glumica doživela veliku transformaciju!

Published

on

Kalkanski krugovi hit serija Firefly produkcije vraća nam se sa drugom sezonom na male ekrane narednog proleća. Kako smo do sada čuli, nastavak serije plete priču između budućnosti i sadašnjosti, a u centru svega kao spona i svojevrsan portal kroz vreme nalazi se – bunar. I glavna junakinja, za koju mnogi i ne shvataju da je ta koja pokreće celokupnu priču. Reč je o Mioni. Devojci koja se silom prilika našla u sredini koja joj je potpuno strana, ali za nju tesno vezana.

Lik Mione u seriji tumači glumica Ivana Zečević.

– Ulogu sam dobila na kastingu. Prošla sam dva kruga selekcije kad je reditelj Milan Karadžić odlučio da mene izabere za ulogu Mione. Pre snimanja imala sam probe s njim, Vojinom Ćetkovićem i Žarkom Lauševićem – ističe Ivana, dodajući da joj je susret sa Lauševićem pred kamerama izazvao veliki stres.

– Cela priča “Kalkanskih krugova” je priča o Mioninom odrastanju i sazrevanju. Iako će preboleti Bojanovu smrt, moraće da se suoči i sa mnogo drugih problema, od kojih je onaj glavni sukob sa ocem Dejanom. Što se tiče Vere, ona se trudi da odustane od Dejana, pošto je svesna da joj ta veza nije donela ništa dobro. Opet, ona od Dejana ne može da odustane, dok god je on u Dolu i njenoj blizini. A kao što ćete već videti, Dejan se vratio u Dol da tu i ostane – poručuje scenarista serije Đorđe Milosavljević.

Ivana je inače u drugoj sezoni prošla i kroz veliku fizičku transformaciju, te se prema slikama sa seta može zaključiti da ona više nije onaj isti devojčurak sa početka. Promenila je frizuru, a i boju kose, pa se može zaključiti da nam nove epizode osim u pogledu priče, donose i veliko vizuelno osveženje.

Kako vam se dopada Ivanin novi stil?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ivana___zecevic

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor Film i TV/24sedam/Blic

Advertisement