Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Počelo snimanje nove domaće SERIJE “FRUST” u režiji oskarovca! Evo ko su GLAVNI GLUMCI

Dovoljan je jedan čovek za revoluciju

Published

on

Frust-serija

Poslednjih dana oktobra u Sarajevu je počelo snimanje TV serije “Frust”, koju kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona – Danis Tanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deni Mešić (@deni.mesic)

Publiku očekuje crna komedija sa primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju – donosi odluku koja mu mijenja život.

Ovakvu nadasve originalnu priču donosi glumačka postava: Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Milena Radulović i mnogi drugi.

Serija “Frust”, koja će imati šest epizoda, prvi je regionalni projekat sa međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly. Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, a scenaristi su Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FIREFLY PRODUCTIONS

Advertisement