Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 40. epizoda: VOJA sprema ZAMKU za DEJANA! Evo o čemu se radi…

U ponedeljak, 7. novembra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-8-epizoda

Od jutra do sutra 40. epizoda: Srna je ljuta na Dejana. On joj se ironično izvinjava što je Markova majka odličila da dođe kod njega u emisiju. Srna mu govori da je ispao loš, jer je u stanju sve da uradi kako bi došao do popularnosti.

Lila saziva sastanak na VeTV-u kako bi ih obavestila da njihov šef insistira na emisiji u kojoj će Marko i Srna obnoviti zavete. Kolege ironično komentarišu kako bi trebalo otvoriti direktne telefonske linije za biranje Markove majke, a Lili predlaže da Srni i Marku kum bude Dejan.

Anđelku brine ko je krtica u njihovoj televiziji. Smatra da nije Dejan, te da je on emisijom želeo da im podigne rejting i osveti se Marku.

Nemanjom koketira sa Lili usred studija. Ona se pravi da je sramežljiva, upozorava ga da bi neko mogao da ih vidi. I dok se oni “pipkaju”, neko ih krišom snima telefonom…

Damjan pokušava da odgovori “majku” koju mu je Dejan nabacio na vrat da odustane od DNK testa, budući da će biti stavljena pod lupu javnosti. Ona u tom trenutku počinje da plače…

Dušan prati Miru u stopu, ali ne sluti da je i on praćen.

Dejan je besan što Voja pokušava da mu preotme gosta, Markovu majku, jer smatra da je to njegova ekskluziva. Voja mu saopštava da su se kamere pogasile i da može da bira način na koji će da ga ubije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement