Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 54. epizoda: Nina će UNIŠTITI Srnu i NAPRAVITI od nje MONSTRUMA! Evo i KAKO

U sredu, 23. novembra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-54-epizoda

Od jutra do sutra 54. epizoda: Intervju koji će Nina uraditi sa Srnom i Markom (Damjan), koji joj garantuje gledanost, napraviće od Srne monstruma.

U emisiji će se pojaviti osoba zbog koje je Srna najviše patila u životu. Nina je još jednom dokazala koliko daleko je spremna da ide sa svojim planom osvete.

Dok gledaju intervju, Barbara, Bobi i Petra, neće baš svi osuđivati Srnu. Petra sumnja da njeni roditelji kriju nešto od nje i to je tišti i kopka.

Na VeTV-u, dok Srna i Marko nisu tu, glavno dešavanje je zavrzlama koju je Nemanja napravio, kako bi se spasio iz dvostruke veze sa Dacom i Lili

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement