Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 56. epizoda: Kakve POSLEDICE donosi OBJAVLJIVANJE rezultata DNK ANALIZE?

U četvrtak, 24. novembra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-42-epizoda-Andjelka

Od jutra do sutra 56. epizoda: Daca je konačno saznala ko je izmislio priču o njenoj navodnoj depresiji i lečenju kod psihijatra. Rešena je da ne dozvoli da stvari ostanu onakve kakve su sada.

Dejan je primoran da uživo u programu prizna svoju grešku, i izvini se gledaocima.

A kakve posledice donosi objavljivanje rezultata DNK analize?

Damjan ne prestaje da analizira Srnine emocije i ponašanje, naročito posle noći koja im se desila i za koju je siguran da je i njoj mnogo značila… Kako da poništi sve loše što je Marko učinio.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement