Connect with us

Domaće serije

Serija “Šetnja sa lavom” USKORO stiže na male ekrane! SAZNAJ KADA i GDE

Očekuje nas 10 epizoda

Published

on

Setnja-sa-lavom

Serija “Šetnja sa lavom” bavi se stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom. Govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te se u zavisnosti od toga čime se hrani, čovek preobražava  ka zveri ili ka anđelu.

Brza i urnebesna priča prati glavne likove koji su Bata, izuzetno darovit i obrazovan ali neafirmisan filmski reditelj koji jedva sastavlja kraj sa krajem i Una,  najpoznatija TV voditeljka i zaštitno lice veoma popularne, senzacionalističke, komercijalne televizije kada im se putevi ukste.

Ovaj romantični triler junake stavlja u nemoguće situacije i tek tad, suočeni sa pravim životnim iskušenjima,oni postaju ljudi.

Uloge tumače: Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović , Slobodan Ćustić, Marko Gvero, Jovan Jovanović i Stefan Bundalo.

Serija “Šetnja sa lavom” prikazivaće se na od 17. decembra na kanalu Superstar, a potom i na TV Prva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement