Connect with us

Domaći film

“NEDELJA”: Počinje snimanje filma o DŽEJU – Evo koja DVA GLUMCA iz hit serija su u trci ZA GLAVNU ULOGU!

Onaj koji bude izabran moraće da se ošiša na ćelavo!

Published

on

Nedelja-film-Dzej-Ramadanovski

Nakon Tome Zdravkovića, svoju priču na velikom platnu dobiće velika balkanska zvezda koja nas je prerano napustila 6. decembra 2020. godine – Džej Ramadanovski, u dugo očekivanom filmu “Nedelja”. Scenario je napisao Stefan Bošković, a reditelj Nemanja Ćeranić priprema se za snimanje i još treba da izabere glavnog glumca.

U filmu će autori prikazati Džejovo detinjstvo i period kada je bio u domu za nezbrinutu decu. Odlučili su da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga će da izaberu na kastingu, ali u kasnijim godinama će ta odgovornost pripasti Denisu Muriću ili Amaru Ćoroviću.

Denis Murić

Denis je u svet glume zakoračio kao dete u filmovima “Ničije dete” i “Enklava”. Mladog naturščika već tada videli su kao naslednika Slavka Štimca, što je opravdao filmom “Zlatni dečko”, kad je nagrađen gran-prijem za najboljeg glumca na Filmskim susretima u Nišu. Za ulogu Džeja sigurno ga je preporučila uloga Rame u filmu i seriji “Toma”.

Nakon što je završio glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, mladi i perspektivni glumac Amar Ćorović počeo je da gradi karijeru u mnogim pozorišnim predstavama, ali i pred kamerom. Svoj doprinos dao je serijama “Tajne vinove loze” i “Složna braća: Next Đeneration”.

Amar-Corovic-Dzej-Ramadanovski

Amar Corovic

Iako bi obojica fizički mogli da se transformišu i podsete na pevača, za film će morati da se ošišaju.

Džej Ramadanovski za života je stekao mnogo prijatelja, ali među najbližima su mu bili Miodrag Mića Sovtić i njegova supruga Anica Dobra. Nažalost, pokojni pevač nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja – da napiše knjigu “Bela žena”, a potom i da snimi film, u kom bi glavnu ulogu imala upravo ova glumica, u koju je ceo Dorćol bio zaljubljen. Film o njegovom životu sada će konačno biti snimljen, a nosi naslov po njegovom najvećem hitu “Nedelja”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Youtube

Advertisement