Connect with us

Domaće serije

ŠOK Milan Marić nije bio PRVI IZBOR? Evo KO je trebalo da igra ŽARKA LAUŠEVIĆA u seriji PAD!

Seriju „Pad“ gledamo vikendom na kanalu Superstar

Published

on

Milan-Maric-Zarko-Lausevic-serija-Pad

Serija Pad počela je da se emituje na Superstar kanalu, a već svi pričaju o glumi glavnog glumac Milana Marića koji igra svog proslavljenog kolegu Žarka Lauševića. Ipak, zanimljivo je da je Žarko Laušević, pre nekoliko godina po povratku iz Amerike, imao na pameti sasvim drugog glumca koji bi mogao na malim ekranima da oživi njegovu biografiju. Kako prenosi Informer – Marić mu nije bio prvi izbor.

Pre skoro sedam godina, kada se tek vratio u Srbiju iz Amerike, Lauševića je novinarka pitala kom glumcu bi dao da igra njega. Kao i uvek, Lauš se prvo našalio, pa je onda rekao da bi Nebojša Glogovac odlično odigrao njegov lik.

– Mene sigurno ne bih birao kada bih bio producent i reditelj. Ima tu jako puno mladih glumaca i ne samo za tu ulogu, nego mislim da mogu da budu vodeći glumci u ovoj zemlji. Na primer Nebojša Glogovac koji možda više nije mlad glumac, ali je vodeći – rekao je tada Žarko Laušević.

Niko nije ni slutio da će legendarni Glogi preminuti 9. februara 2018. godine, samo dve godine nakon ovog Žarkovog intervjua. Nebojša Glogovac je preminuo od raka pluća.

Advertisement