Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO SVE o seriji ZAKOPANE TAJNE! Saznajte prvi SVE o RADNJI! A evo i KADA je PREMIJERA!

Uskoro na TV Pink stiže nova serija Žarka Jokanovića

Published

on

Zakopane tajne nova serija nastala po scenariju Žarka Jokanovića, tvorca najgledanije i najdugovečnije srpske serije svih vremena „Igre sudbine„, a u produkciji televizije Pink, i izvršnoj produkciji Marka Jovičića i njegove producentske kuće Double Taurus na kojoj će se od početka marta i emitovati, danas je konačno obeležila prvu klapu i početak snimanja. Svoju novu avanturu Žarko i Milica okarakterisali su kao nešto „bolje“ – „mnogo bolje“.

I zaista, tokom ekskluzivne posete setu priređene samo za odabrane novinare iz naše zemlje, imali smo priliku da se uverimo da „Zakopane tajne“ u odnosu na „Igru sudbine“ izgledaju neuporedivo, a ne samo mnogo bolje. Makar kada je reč o scenografiji, spisku glumaca i radnji.

Žarko Jokanović ovog puta u rukama ima originalnu priču, bez stega licencnih formata, koji često nameću okvire u kojima je teško ostvariti punu kreativnost. Budući da smo posetili oba seta, i onaj „Igre sudbine“, kao i ovaj novi, možemo samo reći da su se Milica, Žarko, ali i još 30 glumaca iz serije „Igra sudbine“ preselili iz 200 u 2.200 kvadratnih metara.

Tako je vila nove junakinje Milice Milše sa više od 2.000 kvadrata u kojoj 11 junaka serije prepliću živote, intrige, dobre i loše dane veća čak i od Belog Dvora, a veliki kuriozitet je i taj da će „Zakopane tajne“ biti prva srpska serija koja je u studijskim uslovima snimana u maketi vile u prirodnoj veličini i to na dva sprata. Ovakvi poduhvati su retkost, čak i u svetskim uslovima. Ipak, izgleda da je prelazak sa TV Prva na Pink TV za glumačko-scenaristički par bio transfer veka.

Ipak, da vas ne davimo više detaljima o onome što nas čeka iza kulisa, predstavljamo vam radnju serije „Zakopane tajne“.

Serija prati život bogate  porodice Doder, u kojoj su na neverovatan način zakopane mnoge porodične tajne.

Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder, potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski,  i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji i poslovanjem na ivici zakona, okosnica su porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija.

Najstariji sin Tadija je reditelj, oženjen je opasnom, modernom ženom Nikolinom, koja održava njihov brak podstičući njegov osećaj krivice zbog greha koji nije počinio. Nedavno su se vratili iz Praga gde je bio na master studijama. Srednji sin Jakov je inženjer mašinstva koji se bavi umetničkom fotografijom i ne želi da radi u očevoj firmi, dok svi misle da je čudak, o kome se gotovo ništa ne zna. On živi u nekom svom svetu kome niko nema pristup – sve  do dana kada svi sa zgražavanjem otkrivaju njegovu aferu sa jednom ženom, koja je sve šokirala i porodicu dovela u gotovo ratno stanje sa jednom drugom moćnom finansijskom imperijom. Najmlađa ćerka Dora je studentkinja medicine, pristojna i odgovorna devojka koja se iznenada nađe u vrtlogu između dva muškarca, koja su sušta suprotnost jedan drugom, ni ne sanjajući da je jedan od njih možda poslednji muškarac na svetu sa kojim bi smela da bude.

Balšina sestra Kosara je potpukovnik u penziji čiji muž je misteriozno stradao pre dvadeset godina i od tada ona živi sa njima, dok istovremeno u bogatoj vili žive i Lalina sestra Švrća, koja joj pomaže u poslu sa parfemima  i Brat Vanja, restaurator slika i ikona koji se upravo vratio iz Italije nakon mučnog razvoda sa svojom ženom. Njih dvoje je Lala, kao najstarija sestra, odgajala nakon nerazjašnjene smrti njihovih roditelja, koji su stradali u požaru pre više od trideset  godina.

Takođe, Balša Doder ima i sina Gvozdena, iz prvog braka sa opakom vlasnicom butika Đurđom, koja je na sve spremna, kako bi svom sinu i snaji Fani, priprostoj frizerki – obezbedila primat u raspodeli porodičnog bogatstva.

Klupko neverovatnih događaja počinje da se odmotava kada se mladi reditelj Tadija u pozorištu iznenada sreće ne samo sa svojom bivšom devojkom, glumicom Anom Ljuboja, koja nikada nije odustala od njega, nego i sa misterioznom devojkom Verom, sa kojom se odranije zna i koja, bežeći od njega, pada pod kamion. Sudbina Vere Pepelčević, udate za dosta starijeg i beskrupuloznog advokata Svetozara Kučinara i cele njene porodice, postaće jedna od centralnih priča, koja će, zbog njenog greha iz mladosti – u paramparčad razbiti živote mnogih oko nje, jer je jedna tajna pretvorena u laž.

Istovremeno te večeri, na proslavi šezdesetog rođendana Balše Dodera, slavljenik dobija jezivu poruku sa dve informacije, koje će njegov život okrenuti naopačke. Sumnja da iza svega toga stoji njegov brat blizanac Bogdan, koji je nestao u nepoznatom pravcu nakon rođenja Balšine najmlađe ćerke.

ZAKOPANE TAJNE – sinopsis

Sva ova dešavanja dovode u neraskidivu vezu porodice Doder sa dve izuzetno siromašne porodice Pepelčević i Radičanin, koje i ne slute na koji način su jedna krojačica, jedan kamiondžija i jedan očajni udovac – povezani sa najbogatijim čovekom u zemlji. Sve to gledaćemo kroz prizmu najrazličitijih interesa i intriga, koje svoj vrhunac dobijaju u centru zbivanja dama iz visokog društva – u kozmetičkom salonu opasne Agate.

Istovremeno, jedna srednjoškolska ljubav iz prošlosti, sa tragičnim krajem, aktivira jednu majku osvetnicu koja neće odustati od svog paklenog nauma. I dok se porodica Doder bori sa zakopanim tajnama svoje prošlosti, nepoznata spisateljica o kojoj se ništa ne zna – objavila je roman „Ogoljeni“ u kojem se raskrinkava visoko društvo, ne štedeći ni Balšu Dodera i njegovu opasnu ljubavnicu Renatu. Paralelno sa tim pratićemo životnu borbu jednog dečaka, koji je rođen sa jednom opasnom bolešću, kao i mlade balerine koja je nakon saobraćajne nesreće prikovana za invalidska kolica. Takođe, do suza će vas nasmejati i porodica Macane Laudanović, novokomponovane gospođe iz visokog društva, kao i ansambl jednog urnebesnog pozorišta, na čelu sa ekscentričnom upravnicom Pavom Šibalić, urnebesnim rediteljem zvanim Čivava i prvakom pozorišta Romeom, koji nikada nije igrao tu ulogu a očajnički je želi.

U buri dešavanja, u kojima izdaja najbližih, poprima najdrastičnije razmere, Lala Doder će se herojskim potezima boriti za istinu, ali za pravo svoje dece na njihovu sopstvenu sreću i život neopterećen lancima prošlosti.

U seriji ZAKOPANE TAJNE glume: Milica Milša – Lala Doder Danilo Čelebić – Balša Doder Danica Ristovski – Kosara Doder Stefan Radonjić – Tadija Doder Marina Ćosić – Vera Pepelčević-Kučinar Stojan Đorđević – Jakov Doder Teodora Tomašev – Dora Doder Rok Radiša – Gvozden Doder Jovana Radosavljević – Nikolina Doder (Novaković) Snežana Jeremić – Fani Doder (Aladžić) Biljana Maletić Zaverla – Švrća (Zoja Vigotski) Miljan Prljeta – Vanja Vigotski Mira Banjac – Olga Obreški Gala Videnović – Đurđa Srdić-Doder Danina Jeftić – Renata Jaraković Bane Tomašević – Petar Hajduković Nada Macanković – Ana Ljuboja Srna Lango – Ranka Nikolić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

 

Advertisement