Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE – OTKRIVAMO: Evo KOGA u seriji glumi MILICA MILŠA! KO je STVARNO Lala DODER!

I kakve veze ona ima sa RUSIJOM?

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne nova serija scenariste Žarka Jokanovića u produkciji TV Pink, čija je prva klapa zvanično pala 9. februara u velelepnim studijima Pink grupacije u Šimanovcima, na male ekrane će nam od marta vratiti dobro znano i jedno od najvoljenijih lica srpske TV scene. Naravno, reč je o glumici Milici Milši koja će rolom Lale Doder nastaviti uspeh koji je započela sa ulogom neponovljive Ade Kanački.

A ko je Lala Doder?

Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder (Milica Milša), potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski, i njen opasni muž Balša Doder (Danilo Čelebić), tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji i poslovanjem na ivici zakona, okosnica su porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija.

– Lala je snažna žena, ali nije nalik Adi. Ada je bila sama, bez oslonca i prinuđena na danonoćnu borbu. Lala je okružena porodicom i prijateljima. Ima muža, i on je taj koji je alfa i omega porodice Doder. To u novoj seriji više nije moja junakinja kao što je to bio slučaj sa Adom Kanački. Ipak, Lala ima određenu snagu. Ona je lik iz senke koji u stvari vuče sve konce. Zanimljivo je to što u ovoj priči nema dobrih ili loših likova. Svi su predodređeni životom, jer ih je život stvorio takvima. I svaki od tih likova postoji samo zbog sebe i ima neku svoju priču – ne služi kao opravdanje nekom drugom junaku. To je ejdna sjajna stvar kod ove serije – poručuje glumica Milica Milša za Film i TV.

Ono što je zanimljivo jeste to da Lala ima savršen njuh. Za proizvođača parfema, to je veoma važna karakteristika, ali Lali će pomoći i u razrešenju velike misterije i hvatanja sumnjivca koji je preturao po njenim stvarima budući da je Lala u stanju da prepozna svaki miris, pa čak i parfem osobe koja je bez njenog znanja boravila u njenoj sobi.

Lala ima i mnoge tajne, a koje su, saznaćemo već tokom prve duple epizode serije „Zakopane tajne“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

 

Advertisement