Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE: Ovo je KOMPLETAN SPISAK glumaca i likova koji će se pojaviti u SERIJI! Evo ko je SVE napustio IGRU SUDBINE! Šokiraćete se!

MIlica Milša i Danilo Čelebić kao Lala i Balša

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne kroz kombinaciju raznolikih žanrova – od melodrame do trilera donose nam priču o životu.

Čekaju nas ljubav i mržnja, strast i nežnost, podmetanja i spletke, sukob sveta siromašnih i sveta bogatih, nerazjašnjene misterije, iznenadni preokreti, burne emocije, borba dobra i zla, pohlepa, neiskrenost, zabune, beskrupulozna borba za sopstvene interese, odnosi roditelja i dece, emotivne i poslovne prevare, porodični problemi, osvete, prava i lažna prijateljstva – ali i najlepše emocije i humor – samo su delić onoga što će pratiti svakodnevne epizode ove serije.

Veliki broj veoma različitih likova, pažljivo izgrađenih psihologija, motivacije i reakcija – gledaoce će uvek stavljati u situaciju da ih pažljivo analiziraju. Pri tome, niko od njih nije ni skroz crn, ni skroz beo, svako ima i svoje vrline i svoje mane, ali mnogi od njih će proći različite faze, od onih kada ćemo ih voleti do onih kada ćemo ih mrzeti i obratno, što će biti diktirano njihovom odgovorom na situacije u kojima su se našli – svojom voljom ili bez svoje volje.

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze neki likov –  ali pre svega njihove privatne živote, koji rastu i padaju, učvršćuju se i lome se, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte. I naravno, sve to uz najčistije emocije, ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima i koji pobeđuju mnoga iskušenja, uz stalnu borbu na nekoliko frontova.

 

Zakopane tajne – kompletan spisak glumaca i likova

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

 

Advertisement