Connect with us

Domaće serije

UBIĆU TE! Rekla je i napravila mu parfem! ŠOK! LALA će u prvoj epizodi serije “Zakopane tajne” OTROVATI MUŽA?

Spremite se za rolerkoster šokova

Published

on

Zakopane-tajne-Lala-i-Balsa-Doder

Da je Žarko Jokanović navikao publiku na zaplete, rasplete uz propratne šokove kakve smo viđali samo u serijama Arona Spelinga, znaju svi koji su pratili “Igru sudbine” dok ju je on pisao. A sudeći prema najavi za novu, dugo očekivanu seriju “Zakopane tajne”, sva je prilika da će nas već u prvoj epizodi prikovati rolerkosterom šokova za male ekrane.

Serija, kao što verovatno znate, prati život bogate porodice Doder, u kojoj su na neverovatan način zakopane mnoge porodične tajne. Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder, potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski,  i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji i poslovanjem na ivici zakona, okosnica su ove porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija.

Zakopane tajne

Zakopane tajne: Balša i Lala Doder

U susret proslavi šezdesetog rođendana Balše Dodera, slavljenika će zadesiti nekoliko šokova. Dobiće jezivu poruku sa dve informacije, koje će njegov život okrenuti naopačke. Prva je da ima dete za koje ne zna da postoji, a druga da je jedno od četvoro dece sa kojima živi napravio njegov brat blizanac. Sumnja da iza svega toga stoji njegov brat blizanac Bogdan, koji je nestao u nepoznatom pravcu nakon rođenja Balšine najmlađe ćerke.

Da stvar bude još gora, usred proslave Balša će biti otrovan. Sumnja će pasti na Lalu, koja mu je napravila specijalan parfem za rođendanski poklon. Bališina sestra Kosara je sigurna da ga je ona otrovala. A imala je i motiv. Nakon što joj je Balša otkrio da je njena majka otrovala njenog oca i zapalila kuću, Lala mu je poručila da će ga ubiti! Hoće li? Saznaćemo već u ponedeljak, 20. marta, od 21.00 na TV Pink, kada startuje serija “Zakopane tajne”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement