Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 1. epizoda: Jedno od dece Balše Dodera NIJE NJEGOVO! Evo i KOJE!

U ponedeljak 20. marta

Published

on

Zakopane tajne 1. epizoda

Zakopane tajne 1. epizoda – Zakopane tajne nova je serija nastala iz pera Žarka Jokanovića, koja će se emitovati na TV Pink od 20. marta, a publika već sa uzbuđenjem čeka povratak voljenih junaka na male ekrane.

Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder, potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski,  i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji i poslovanjem na ivici zakona, okosnica su ove porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija.

U susret proslavi šezdesetog rođendana Balše Dodera, slavljenika će zadesiti nekoliko šokova. Dobiće jezivu poruku sa dve informacije, koje će njegov život okrenuti naopačke. Prva je da ima dete za koje ne zna da postoji, a druga da je jedno od četvoro dece sa kojima živi napravio njegov brat blizanac. Sumnja da iza svega toga stoji njegov brat blizanac Bogdan, koji je nestao u nepoznatom pravcu nakon rođenja Balšine najmlađe ćerke.

Da stvar bude još gora, usred proslave Balša će biti otrovan. Sumnja će pasti na Lalu, koja mu je napravila specijalan parfem za rođendanski poklon. Bališina sestra Kosara je sigurna da ga je ona otrovala. A imala je i motiv. Nakon što joj je Balša otkrio da je njena majka otrovala njenog oca i zapalila kuću, Lala mu je poručila da će ga ubiti! Hoće li? Saznaćemo već u ponedeljak, 20. marta, od 21.00 na TV Pink, kada startuje serija “Zakopane tajne”.

U seriji ZAKOPANE TAJNE glume: Milica Milša – Lala Doder Danilo Čelebić – Balša Doder Danica Ristovski – Kosara Doder Stefan Radonjić – Tadija Doder Marina Ćosić – Vera Pepelčević-Kučinar Stojan Đorđević – Jakov Doder Teodora Tomašev – Dora Doder Rok Radiša – Gvozden Doder Jovana Radosavljević – Nikolina Doder (Novaković) Snežana Jeremić – Fani Doder (Aladžić) Biljana Maletić Zaverla – Švrća (Zoja Vigotski) Miljan Prljeta – Vanja Vigotski Mira Banjac – Olga Obreški Gala Videnović – Đurđa Srdić-Doder Danina Jeftić – Renata Jaraković Bane Tomašević – Petar Hajduković Nada Macanković – Ana Ljuboja Srna Lango – Ranka Nikolić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Arhiva PROMO/ Ivana Karić

Advertisement