Connect with us

Domaće serije

Završeno snimanje serije “APSOLUTNIH STO”! Oduševićete se kad čujete koja GLUMICA igra GLAVNU ULOGU!

Jedna od sporednih uloga poverena je Vuku Kostiću, junaku istoimenog filma

Published

on

Rediteljski prvenac Srdana Golubovića “Apsolutnih sto” postaje TV serija! Snimanje je već završeno i čeka svoj red za emitovanje na malim ekranima.

Iz “Telekoma Srbija” u više navrata je najavljivan ovaj projekat, a prema pisanju Srpskog Telegrafa, predstojeća serija, rađena po istoimenom filmu iz 2001, u kojem je Vuk Kostić odigrao prvu glavnu ulogu u karijeri, imaće šest epizoda, a prikazivanje je planirano najverovatnije sledeće godine na kanalu Superstar.

Režiju i ovog puta potpisuje Srdan Golubović, Srđan Žika Todorović i Vuk Kostić će biti deo priče, ali će novi glumci dočarati likove braće Igora i Saše Gordića. Lepe vesti o velikom povratku “Apsolutnih sto” posle 22 godine na mapu domaće kinematografije potvrdio je i Vuk Kostić.

– Tako je, radi se serija “Apsolutnih sto” po novom scenariju. Ja ne igram Sašu, a ni Žika ne igra Igora, već na njegovo mesto dolazi Miodrag Dragičević. Moja uloga je sporedna i tumačim lik ministra – otkrio je glumac.

Kako Film i TV nezvanično saznaje, glavnu ulogu odigraće Anita Ognjanović, zvezda serije “U klinču”.

U-klincu-19-epizoda

Anita Ognjanović u seriji „U klinču“

Tokom snimanja filma Kostić je imao samo 20 godina, a gostujući u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 glumac je ispričao da je ceo projekat nastajao u vreme velikih demonstracija, nakon kojih je Slobodan Milošević svrgnut s vlasti.

– Sećam se da smo snimali 5. oktobra. Svi na setu su uključivali radio da čuju najnovije vesti. Meni je to tada sve izgledalo stravično. Ja mogu da igram takve likove, ali nasilje je za mene strašno. Nisam išao ni na te demonstracije. Ćaletov burazer je bio inspektor i govorio mi je: „Nemoj da ideš tamo da te pregaze.“ Društvo s fakulteta je govorilo: „Idemo, idemo“, a ja sam ih vukao na bilijar. Plašio sam se da me stric ne bije pred drugarima, ali sam pratio šta se dešava – ispričao je Vuk kroz osmeh.

Radnja filma prikazuje Sašu, talentovanog strelca koji je krenuo stopama starijeg brata Igora, juniorskog prvaka Evrope u streljaštvu 1991. Međutim, Igor dobrovoljno odlazi u rat u bivšoj Jugoslaviji i vraća se kao zavisnik od droge.

Kako bi vratio dug lokalnom dileru, prinuđen je da rasprodaje imovinu i zato Saša, u želji da stane tome na put, odlučuje da vazdušnu pušku zameni snajperom i tako se osveti svima onima koji su uništili život njegovom bratu. Radnja serije “Apsolutnih sto” je i dalje tajna, a kako saznajemo, neke od likova dočaraće Boris Isaković i Anđelika Simić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement