Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA 2 Završeno snimanje DRUGE SEZONE! A evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

Novih 12 epizoda stiže na jesen!

Published

on

Pevačica 2 (3)

Nova sezona na malim ekranima donosi povratak serija uz koje je bila cela Srbija. Jedna od njih je i druga sezona misteriozne drame sa elementima natprirodnog „Pevačica“ čije je snimanje upravo završeno.

Scenaristkinja serije Nataša Drakulić sa glavnim glumcem Igorom Đorđevićem na svom instagram profilu podelila je sa pratiocima i ljubiteljima serije srećne vesti. Naime, u petak 7. aprila pala je poslednja klapa popularne serije koja će nam se, nadamo se, vratiti na male ekrane već ove jeseni.

Već je poznato da će Milicu Pavlović zameniti njena koleginica Milica Todorović u novoj roli.

– Pratimo prošlost naših junaka, koje smo upoznali u sadašnjosti, a sada je vreme da ih upoznamo kroz istoriju. U nastavku uvodimo i novu magijsku priču, koja se bazira na astrologiji i numerologiji, pa ćemo u skladu sa tim imati i niz novih zanimljivih likova. U ovoj sezoni nam se priključuju Dara Džokić u ulozi MIlene, Strahinja Blažić i Nikola Pejaković, a Vuka Kostića i Marka Janketića ćemo videti u sasvim drugačijim ulogama nego što smo inače navikli kada je reč o ovim glumcima poručuje Nataša Drakulić, dodajući da se timu „Pevačice“ kao reditelj sada pridružio i Igor Đorđević koji će raditi na horor scenama.

Pevačica 2

Vuk Kostić će u nastavku „Pevačice“ tumačiti lik povezan sa svetom estrade i muzike.

– Igram Vanju, čoveka koji je upućen u svet estrade i poznaje veliki broj ljudi. On jednostavno voli taj moderan način života, odnosno prikazivanje i eksponiranje u medijima i na društvenim mrežama. Zanimljivo mi je i to što mi se ukazala prilika da igram prvi put u takvom svetu što je za mene kao glumca veliki izazov. Baš sam se obradovao. Ovakvi likovi  mi definitivno dođu kao osveženje od rola policajaca, ubica i kriminalaca – otkriva Vuk Kostić, dok će njegov kolega Marko Janketić tumačiti lik Lokija, kontroverznu estradnu zvezdu, a kako je otkrio u intervjuu za Blicov TV dodatak Super TV, ovog puta neće zapevati.

Serija Pevačica 2 imaće 12 epizoda, a premijera se očekuje na jesen na kanalu Superstar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/Blic Super TV

Foto IMDb

 

 

Advertisement