Connect with us

Domaći film

ZLATNI DEČKO: Domaći film na RTS 1! EVO I KADA

Priča o tome kuda vas sve može odvesti talenat, ali i priča o drugoj šansi

Published

on

Zlatni-decko-1-epizoda

Zlatni dečko, sa Denisom Murićem u naslovnoj ulozi, prati mladog, vanserijski talentovanog fudbalera, problematičnog temperamenta koji je meta različitih interesa. Žanrovski, može se svrstati u dramu-triler, ali ima i akcionih i ljubavnih elemenata.

Denis Marković je talentovani fudbaler koji veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala, ali zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove reputacije ne uspeva u tome. Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa.

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki, koji je poznat po svom nezgodnom karakteru. Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac. Njih dvojica od starta ulaze u otvorenu borbu, ali malo po malo, Maki uspeva da dopre do Denisa svojim netradicionalnim metodama.

Denis se vraća u formu i dobija šansu u srpskom prvoligašu. Nakon spektakularne partije u dresu novog kluba ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Novi problem se javlja kad zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dođe do onoga što želi.

Film Zlatni dečko je na programu RTS 1 u subotu, 27. maja, od 21.00

Režiju potpisuje Ognjen Janković, a glavne uoge tumače: Denis Murić, Petar Strugar, Andrija Кuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement