Connect with us

Sadržaj epizoda

ZAKOPANE TAJNE 66. epizoda: ŠOK! Tadija postavlje Veri ULTIMATUM! Evo ŠTA će tražiti od NJE!

U petak, 30. maja

Published

on

Zakopane tajne 66. epizoda

Zakopane tajne 66. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Fani govori Gvozdenu da je kod Kosare i Balše primetila znakove demencije, posebno jer podržavaju Doru u nameri da vanbračno rodi dete. Da li će Gvozden poverovati Fani?

Ranka poziva Ćiru u stan pod izgovorom da joj se zapušila sudopera, ali se Dušica izlane rekavši da nikad nisu imale takav problem. Kako će Ranka reagovati na Dušičin propust?

Balša dolazi u kafić i zatiče Anu, koja ostaje šokirana kada ga vidi. Šta će joj Balša reći?

Švrća je besna i govori Lali da je ista kao i Vanja – on je ljubomoran na Feđu, a ona na njegovu imaginarnu devojku. Da li će Lala podeliti sa Švrćom svoja saznanja o Vanji?

Zdravko se zahvaljuje Dori za sve što je uradila za Andriju i moli je da mu oprosti, a ona ga pita da li će joj ikad reći šta se zapravo dogodilo izmešu Balše i njega. Da li će joj Zdravko reći istinu?

Tadija razgovara sa Verom u pozorištu i govori joj da nakon svega što im se dogodilo, postoje samo dve stvari koje se mogu dogoditi – ili će zauvek otići ili će zauvek ostati. Šta će odlučiti Vera?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement