Connect with us

Sadržaj epizoda

Zakopane tajne 68. epizoda: Ubavka otkriva Veri da zna za Tadiju! Šta će Vera uraditi?

U utorak, 4. jula

Published

on

Zakopane tajne 68. epizoda

Zakopane tajne 68. epizoda: Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Lala pokušava da uteši Doru, govoreći joj da su muškarci često tvrdoglavi iz iracionalnih razloga, i da ih to brzo i prođe, ali joj Dora govori da zna Andriju i da ga ništa neće proći. Da li će Lala uspeti da smiri Doru?

Tadija se poverava Ogiju da se nalazi u bezizlaznoj situaciji – ne zna kako da pomogne Nikolini, a sa druge strane, ne zna šta da kaže Veri posle svega. Da li će Ogi moći da pomogne Tadiji?

Balša traži od Svilenog da drži na oku Anu i da ne dozvoli da se približi Nikolini, jer je to najmanje što može da uradi da zaštiti bolesnu ženu. Da li će Svileni uspeti da obuzda Anu?

Caca se žali Ćiri da ne može da poveruje da se Andrija tako ponaša prema Dori, koja je trudna, ali joj Ćira govori da ne zna šta se tu dogodilo i da ne sudi unapred. Da li će ovo smiriti Cacu?

Đurđa preti Gvozdenu da je ovo njen poslednji pokušaj da mu obezbedi mesto u porodici Doder i da ako ovo upropasti, prepustiće i njega i Fani sudbini. Da li će Gvozden ozbiljno shvatiti ove pretnje?

Mare pita Mašu kako zamišlja da udatu i trudnu ženu smuva sa oženjenim muškarcem, na šta mu Maša govori da njih dvoje moraju da nađu način. Da li će njih dvoje uspeti da spoje Veru i Tadiju?

Damir postavlja Kosari ultimatum – ukoliko želi da joj kaže šta je saznao o Zdravku, mora da mu omogući pomirenje sa Dorom. Da li će Kosara pristati na ovo?

Ubavka ulazi kod Vere u sobu, a Vera joj govori da Svetozar nije tu i da je najljubaznije moli da izađe i pusti je da se spremi. Na to je Ubavka pita da li se sprema za Tadiju Dodera, što Veru ostavlja u šoku. Šta je Ubavka saznala o Veri i Tadiji?

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

Advertisement