Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE Završeno snimanje PRVE SEZONE, a evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

ŠOK! Postoje još DVE LALE, a evo i KO SU!

Published

on

Zakopane tajne 16. epizoda

Zakopane tajne popularna domaća serija nastala po scenariju Žarka Jokanovića posle 111 epizoda privela je kraju rad na prvoj sezoni. Novih 30 epizoda drugog ciklusa, kako je Jokanović otkrio, već je napisano, i počeće da se emituje ove jeseni. Snimanje drugog serijala takođe je u toku, a glumci sada polako odlaze na letnju pauzu kako bi napunili baterije za nastavak snimanja.

– U nastavku nas očekuju veliki obrti, Žarko će iznenaditi gledaoce, baš kao što je iznenadio i nas glumce kada smo dobili scenario. Ono što je meni bilo zanimljivo jeste to da sam zahvaljujući mojoj junakinji otkrila da nisam jedina Lala u Srbiji. Sasvim slučajno, upoznala sam se sa još dve žene koje se zovu Lala i tako sam shvatila da to i nije tako retko ime. Naravno, slikala sam se sa njima, bilo je to zaista posebno iskustvo – ističe glavna glumica Milica Milša.

Veliko finale prve sezone očekuje nas 21. jula, a kako Milica poručuje, čekaju nas mnogobrojna iznenađenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

– Zaista smo postali jedna velika porodica. Kad uđem u trpezariju među moje Doderove osećam se kao kod kuće. Ono što publika može da očekuje u finalnoj sezoni jeste dupla epizoda, koja će trajati kao večernji film – kaže Milica Milša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

Advertisement