Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA dobija dva VELIKA POJAČANJA! Evo o kojim glumcima je REČ!

Predstavljen i prvi trejler druge sezone

Published

on

Crna Svadba 2

Crna svadba polako zaokružuje svoje finalne scene koje će nas povesti u drugu sezonu popularne mistične drame koja je pre dve godine oduševila Srbiju. Premijera nas, nadamo se, očekuje do kraja godine, a novine u vezi sa novim epizodama pojavljuju se iz dana u dan. Pogotovo kada je reč o novim junacima.

Na nedavno završenom Filmskom Festivalu u Sarajevu prikazan je trejler za drugu sezonu, a među novim glumcima je i legendarna Dara Džokić.

– Neobično me je obradovao poziv, jer mi se veoma dopala prva sezona serije. NIsam očekivala, ali dobila sam veoma tešku i zanimljivu ulogu što me raduje – otkrila je Dara u intervjuu za Kurirov TV Ekran.

Leto koje je na izmaku delom je za ovu dramsku umetnicu bilo i radno jer je snimala novu sezonu serije „Tajne vinove loze“, kao i četvrti nastavak „Radio Mileve“ u kojoj Dara tumači lik Cvete.

Još jedan od glumaca koji će se pojaviti u nastavku „Crne svadbe“ je i Nenad Stojmenović.

– Nisam imao mnogo snimajućih dana, ali bio mi je užitak. Bilo mi je super. Čak sam upoznao neke kolege sa kojima nikada do sada nisam radio, kao što je Uliks Fehmiu. Pošto igram Stameskog, agenta BIA, najviše scena imao sam sa Uliksom i sa mladim glumcem Andrejem Jemcovim. Prva sezona bila je odlična i veoma mi se dopala. Drugu sam samo čitao i imam prilično velika očekivanja. Mnogo je intrigantna i slojevito napisana – poručuje glumac u intervjuu za TV Novosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Firefly

Advertisement