Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 3: Sloboda Mićalović otkrila NAJVEĆU TAJNU nove sezone! Evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

Sledi HAOS! Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-18-epizoda

Tajne vinove loze 3 uveliko se snimaju još od maja kada je u studiju u Beogradu, ali i u vinariji Zvonko Bogdan na severu Srbije pala prva klapa popularne melodrame u produkciji Telekoma Srbije i Met Ro produkcijske kuće. Treća sezona domaće telenovele, odnosno 75. epizoda, napraviće vremenski skok od dve godine, od poslednje epizode prethodnog ciklusa.

– Vera sada živi na severu, u novoj kući Tomovića. Treća sezona počinje velikom svetkovinom u vili Vuka Tomovića na severu, u Paliću, ali na kraju prve, odnosno 75. epizode serije, dešava se nešto neočekivano što zapravo predstavqa okosnicu cele sezone – otkrio je za “TV novosti” Dejan Karaklajić, po čijoj ideji je serija nastala i koji je sa književnicom Mirjanom Bobić Mojsilović radio na razvoju originalne priče.

Glavna glumice serije Sloboda Mićalović, gostujući na festivalu u Banja Luci, otkrila je i najintrigantniju zanimljivost o novoj sezoni „Tajni vinove loze“.

– Veliko iznenađenje za gledaoce biće to što nova sezona odlazi u žanr trilera. Nas glumce je sve iznenadio scenarijo. Čitajući epizodu za epizodom bili smo sve šokiraniji, jer ono što nas sve očekuje u nastavku niko ne može ni da zamisli. Biće sjajno – poručila je glumica.

U novoj sezoni videćemo novu junakinju Bogdanu (Staša Nikolić), koja se na vratima Tomovića pojavila sa putnom torbom i vodeći malenu devojčicu za ruku.

Bogdana je zanimljiv novi lik oko kojeg se vrti mnoštvo problema i zapleta. Umešana je u gotovo sva dešavanja i povezana sa sumnjivim likovima iz prethodnih sezona.

– Ne bih smela da otkrijem da li je Bogdana dobra ili loša jer njen lik je izuzetno intrigantan i mislim da je to ključ svega što se događa. Očekuje nas putovanje u neizvesnost i otkrivanje tajni koje su se odvijale tokom vremena. Prva epizoda donosi veliki zaokret, a ostatak se polako otkriva. Treća sezona ima više tajni nego vina i radnja je kompleksna i dinamična. Gledaocima će biti izazovno da je prate, ali to je ono što čini seriju uzbudljivom – stalno se nešto dešava.

– Ova treća sezona je odlično napisana i sve vreme drži pažnju. Na setu je sjajna atmosfera i radim sa divnom ekipom, a posebno uživam u saradnji sa Anitom Mančić i Senom Đorović. Imam priliku da upoznam razne kolege i da učim od naših najboljih glumaca. Jako mi je zanimljivo da budem deo ove serije koju sam pre gledala, a sada sam na setu i mogu da vidim taj svet i sa ove, druge strane – rekla je za “TV novosti” Staša Nikolić.

Bogdana nije jedina mlada glumica u seriji. Već smo imali prilike da upoznamo Zoranovog i Lininog sina Ivana Tomovića (Luka Grbić). On je uzeo alijas Fantom i postao rep zvezda. Napravio je karijeru uz pomoć Kostine žene Tee, muzičkog producenta i agenta, kao i njegovog druga Davida (Amar Ćorović).

Ipak, Ivanu slava ne prija i veoma se nelagodno nosi sa popularnošću. Treća sezona biće snimana i u Istri gde Tomovići kupuju vinariju za Vukovu i Jeleninu ćerku Anju (Vanja Nenadić) jer želi da se osamostali i tamo pravi svoje novo vino. Sa druge strane, Vukov i Verin sin Marko (Marko Vasiljević) ostao je u istočnoj Srbiji da vodi vinariju „Smiljanić“ i pravi vino „Teodora“. Upravo Marka Vasiljevića naša ekipa zatekla je tokom pauze ispred seta kako pije kafu i ponavlja tekst.

– Zaokružio sam svoj lik na neverovatan način. Marko je prošao razvoj kroz tri sezone, od finog dečka do odraslog muškarca koji prolazi kroz život samostalno i donosi odluke koje ga koštaju. Karakter mu više nije tako jednostavan, bajan i divan, a kao glumcu to mi je zaista divno za igru. U ovoj, trećoj sezoni on se ponovno pronalazi i vraća na pravi put i pravim vrednostima. Čini se da je treća sezona potencijalno najbolja do sada jer ekipa je postala uigrana, a produkcija je odlična. Dobili smo nova glumačka pojačanja koja će ostaviti snažan pečat u ovoj sezoni. Posebno sam privilegovan što sarađujem sa glumcima sa kojima nisam radio, a odrastao sam gledajući ih. Prvi put, baš sada, radim sa Sergejem Trifunovićem, koji me oduševljava. Izuzetno je pozitivan i divan partner za saradnju – kaže za  Marko Vasiljević i za kraj dodaje da tajne vinove loze nikada neće biti otkrivene jer tajna je u vinu.

Od “starih” glumaca u trećoj sezoni “Tajni vinove loze” videćemo i Daru Džokić, Marka Janjića, Branka Jerinića, Dragana Sekulića, Savu Radovića, Slobodana Tešića, Milutina Miloševića, Ivana Zekića, Ivanu Živković, Antonelu Vasić, Igora Damnjanovića, Marka Gizdavića, Ivu Stefanović Manojlović…

Već smo videli da je Vera morala da se suoči sa prošlošću svoje porodice, a ljubavni odnos sa Vukom sve to je pojačavao.

– Pošto je Vera žena iz naroda, trudila sam se da ne predstavim ženu koja živi van grada kao neku koja baš ništa ne zna, jer znam da nije tako. Moja baka je bila tako hrabra, jaka i vukla je decu, kuću i porodicu napred. Volim da igram jake žene, ali tu je tanana linija. Često se prevarimo da su takve žene neuništive i da umeju baš sa svakom situacijom da se izbore, a da li je tako?! Mislim da sve ima svoju granicu izdržljivosti… Osim ljubavi… Ona može da podnese mnogo toga – rekla je Sloboda Mićalović.

Među novim glumcima su Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Aljoša Vučković, Slobodan Beštić, Ivan Zarić, Stanislava Nikolić, Ivan Kirinčić, Andrej Šepetkovski i mnogi drugi.

Iduće godine očekuje nas novih 36 epizoda o dve vinogradarske porodice, ljubavi, tajnama i zločinima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ Republika/ TV Novosti

Foto Printscreen

 

Advertisement