Connect with us

Domaće serije

Serija TRAG DIVLJAČI stiže na RTS 1! A evo i KADA!

Glavne igraju Predrag Manojlović, Radivoje Bukvić, Nada Šargin, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić…

Published

on

Serija Trag Divljači

Serija Trag divljači sastavljena od četiri epizode,  od 2. marta biće prikazivana na Prvom program RTS-a.

Serija je bazirana na literarnim delima proslavljenog umetnika Živojina Pavlovića koja su Đorđu Milosavljeviću, Dimitriju Vojnovu i Nenadu Pavloviću poslužila za kreiranje scenarija. Reditelj serije je Nenad Pavlović.

Radnja u seriji “Trag divljači” smeštena je u Jugoslaviju, 1979. godine. Jugoslav je ambiciozni reporter u državi koja strogo kontroliše medije. Blagoje je pukovnik UDBE pred penzijom, skrhan zdravstvenim problemima. Putevi im se ukrštaju kada obojica odlaze da istraže slučaj svirepog ubistva u istočnoj Srbiji.

U živopisnom ambijentu, Jugoslav upoznaje Blagojevu decu, sina Aljošu, disidenta-pustinjaka, i ćerku Sonju, udovicu žrtve zločina i lokalnu fatalnu ženu. Jugoslav ulazi u vezu sa Sonjom, što mu remeti moć rasuđivanja. Zadirući dublje u istragu, otkriva čitavu riznicu mračnih tajni, te intimnih i političkih izdaja u koje je umešana Blagojeva porodica. Tragajući za izazovnom pričom, Jugoslav otkriva mnoštvo detalja vezanih za tamnu prošlost.

Glavne uloge u seriji “Trag divljači” igraju Predrag Manojlović, Radivoje Bukvić, Nada Šargin, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić, Milena Pavlović, Jovo Maksić, Petar Zekavica, Milan Čučilović, Filip Šovagović, Mirko Vlahović, Nenad Heraković, Pavle Čemerikić, Sanja Marković i Boris Milivojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement