Connect with us

FILM

HIT! Zvezda serija BESA i JUŽNI VETAR u novom filmu TRAG DIVLJAČI! Miloš Timotijević ŠOKIRAO FANOVE! Niko ga nije PREPOZNAO!

Published

on

Početkom marta počelo je snimanje novog filma Miloša Avramovića „Trag divljači“, čiji je scenario rađen na osnovu književnih likova Živojina Žike Pavlovića, jednog od najpoznatijih filmskih autora i predvodnika „Crnog talasa“.

PROČITAJTE JOŠ TOP 9 reakcija građana Negotina na TAJNE VINOVE LOZE! Evo koje su NAJVEĆE GREŠKE U SERIJI!

Tema filma je sudbina mladog i perspektivnog novinara, koji se bavi istraživačkim novinarstvom i koji, izveštavajući o svirepom ubistvu u Jugoslaviji krajem ’70-ih godina, otkriva i porodične tajne u vreme komunističkih zločina kada je sve bilo pod kontrolom države. Istražujući svirepo ubistvo koje je potreslo jugoslovensku javnost, putevi mladog novinara Jugoslava se ukrštaju sa putevima potpukovnika UDBE Blagoja.

PROČITAJTE JOŠ HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će glumiti TITA u seriji o JOVANKI BROZ! Oduševićete se!

Radnja filma odvija se u izmišljenom gradu Vranovcu, u istočnoj Srbiji 1979. godine.

Film će producirati produkcijska kuća „Režim“ Miloša Avramovića, koji je istakao da mu je čast što će biti producent filma po prozi jednog od najvećih reditelja, zahvaljujući kojem je naša zemlja stavljena na mapu sveta“. Film ce biti snimljen na autentičnim mestima istočne Srbije, kao i u porodičnoj kući Žike Pavlovića ,u selu Vratanica kod Zaječara, u kojoj je proveo veći deo detinjstva.

PROČITAJTE JOŠ ŠOK! Luka i Sofija OTKRIVAJU – Stižu NOVI LIKOVI u seriju IGRA SUDBINE! A evo i da li će biti LETNJE PAUZE!

Ulagu novinara Jugoslava igraće Raša Bukvić, dok će u filmu glumiti i Srdjan Žika Todorović, Uliks Fehmiu, Nada Šargan i Milena Pavlović .

Glumačkoj postavci nedavno se pridružio i glumac Miloš Timotijević koji je ostvario sada već kultne uloge u serijama „Besa“ i filmu i seriji „Južni vetar“. Ipak, za ovu potrebu Timotijević je u potpunosti promenio svoj fizički opos, a mnogi njegovi obožavaoci koji su videli Miloševe fotografije na instagramu – nisu ga prepoznali!

PROČITAJTE JOŠ Serija PORODICA – Vuk Kostić kao LEGIJA? Dobar izbor ili NE? Glasajte u TEKSTU!

Pogledajte kako Miloš Timotijević izgleda u filmu „Trag divljači“.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Stiže serija o JOVANKI BROZ! U glavnim ulogama zvezde IGRE SUDBINE! A evo i kada i na kom kanalu je PREMIJERA!

Foto Promo

Advertisement