Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 1000. EPIZODA donosi NAJVEĆI ŠOK od ADINE SMRTI! Jedan od GLAVNIH JUNAKA pada U KOMU? A evo i KO!

Nećete verovati O KOME JE REČ!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine 1000. epizoda donosi haos kakav niste mogli ni da zamislite! Posle ovoga više ništa neće biti isto. Očekuje nas mnogo iznenađenja i preokreta. Ali, da krenemo redom…

Igra sudbine odbrojava veoma sitno do velikog jubileja. Reč je o 1.000. epizodi koja će na TV Prva emitovati u sredu 20. marta od 20.00. Ne sumnjamo da su producenti popularne sapunice pripremili pregršt iznenađenja za slavljeničku epizodu. Ipak, na osnovu najava događanja u dve epizode koje će joj prethoditi, moglo bi se naslutiti da će jedno od tih iznenađenja biti i veoma loše. Čak toliko loše da bi publiku i strastvene fanove moglo dovesti do suza.

Naime, kao što se da zaključiti iz najave za 998. epizodu, Luku i Unu čeka bolan raskid. Razlog tome je što Una zbog zdravlja svog oca Časlava neće moći da prihvati Lukino izvinjenje i da nastavi svoju vezu sa njim. Umesto toga, kako bi spasla oca, ona će se, kako smo videli u najavi, prihvatiti Andrijinu finansijsku pomoć kako bi pokušala da izleči Časlava.

Ovo će Luku potpuno izbaciti iz koloseka, pa vidimo da se on odaje alkoholu što će Aleksu prilično zabrinuti. Međutim, to bi trebalo da zabrine i najvernije obožavaoce serije Igra sudbine jer oni koji su pratili seriju od početka dobro znaju za Lukin zdravstveni problem i koliko je poguban alkohol po njegovo zdravlje. Do te mere da bi zbog raskida sa Unom i svog opijanja, Luka mogao da završi U KOMI!

Igra sudbine 998. epizoda

Da li je ovo veliko i veoma loše iznenađenje koje nas očekuje u jubilarnoj 1000. epizodi, budući da po svoj logici ne postoji drugi put iz Lukinog posrnuća u alkoholu osim teškog zdravstvenog problema koji bi alkohol u Lukinim venama morao da izazove na njegov organizam.

Kakva sudbina čeka Luku Kanačkog?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Prva/Printskirn

 

Advertisement