Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 3 Konačno stigao TAČAN DATUM premijere! Evo KADA počinje NOVA SEZONA!

Evo kad se vraćamo u Gubin Dol!

Published

on

Kalkanski krugovi

Kalkanski krugovi vraćaju nam se na male ekrane sa novom trećom sezonom, i to, kako otkrivamo od subote 30. maja. Novi ciklus popularne drame sa elementima misterije emitovaće se vikendom od 21.00 na kanalu Superstar.

Reč je o poslednjem delu popularne trilogije scenariste Đorđa Milosavljevića o magičnom svetu Zabrana, smeštenom nadomak sela Gubin Dol, sa čijom je prošlošću ovo mistično mesto blisko povezano.

U drugom ciklusu videli smo mnoge nove likove, poput profesora Teofila Petrovića (Nebojša Dugalić) koji je rasplamsavao misterije Zabrana preko svog Jutjub kanala, majke Sonje (Marija Vicković) i ćerke Une (Anja Pavićević) koje su se doselile u jednu od kuća i izazvale podozrenje meštana zbog neobičnog hobija – streljaštva, te mladog popa (Dragan Dragi Petrović) i popadije Branke (Milica Burazer). Ipak, najviše pažnje izazvala je Magdalena (Paulina Manov), bivša Veliborova ljubav, koja je čak iz Australije došla kako bi upoznala sina Petra Matića (Lazar Nikolić). Posle veoma emotivnih scena, Magdalena je postala nova Baba Guba, čuvarka mitskog Zabrana u kome je njen sin izdahnuo na očevim rukama.

Treća sezona se mnogo više oslanja na prvu i na glavne porodice iz serije, a sa njom će se završiti cela priča – rekla je Nela Mihailović prošle godine za TV Novosti.

U novim epizodama serije gledaćemo i glumca Filipa Hajdukovića, koji u seriji tumači lik njihovog sina Stefana, a koji je, kako je gledaocima otkriveno, otac Milankinog (Nina Nešković) deteta. Ipak, Stefan u drugoj sezoni ima kompleksan odnos sa Mionom, koju će i u nastavku tumačiti glumica Ivana Zečević. Kako će se njihova priča završiti u finalnoj sezoni, prema rečima scenariste Đorđa Milosavljevića, ostaje da vidimo.

Postoje nezvanične informacije da će Nina Janković Dičić, koja je igrala likove Vidosave, Svetlane i Baba Gube, imati više prostora u trećoj sezoni, a to znači da će se i Dragan, odnosno pukovnik Konstantin Marković (Igor Đorđević) vratiti u poslednjoj sezoni. Glavni lik priče i dalje je Vojin Ćetković, a biće i novih likova

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ TV Novosti

Foto Promo/ FireFly

Advertisement