Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO! Evo KAKO se završava TREĆA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE! Vera U BOLNICI, Molnar MRTAV? A Ines…

Sledi HAOS!

Published

on

Tajne vinove loze

Tajne vinove loze za veliko finale pripremaju i veliko iznenađenje. Trenutno su sve karte na stolu, a svi životi su na kocki. Ko će u ovoj partiji života i smrti izvući – najdeblji kraj?

Sve opcije su moguće.

Ono što je najmanje verovatno jeste to da Ines zaista na kraju ubije Vuka. Sasvim smo sigurni da će Vuk preživeti, i da će biti spasen u poslednjem času. Najverovatnije upravo od karle, Inesine psihijatrice koja će katastrofu sprečiti ili sama ili uz pomoć policije budući da zna na šta je sve Ines spremna.

Međutim, da li će tu biti kraj Inesinom suludom planu.

Veoma verovatan scenario je ona j u kom će Ines žrtvovati sopstveni život, ili stradati u nesrećnom slučaju, ali sve su šanse da će upravo ona biti ta koja će platiti od oštrice mača koji je sama izvukla iz korica. Ipak, Inesin kraj ne znači i kraj njenog plana. Slutimo da prava drama tek sledi. I to u Srbiji.

Iako se Vuk spasao Inesinog gneva, verujemo da će on stići onu koja je i glavna meta osvete od početka treće sezone.

Ines možda jeste sprečena usled hapšenja ili zbog toga što će i sama poginuti, ali naslućujemo da bi njen muž mogao dovršiti ono što je Ines započela. Hoće li on konačno sprovesti Inesin plan u delo? Da li će pokušati da ubije Veru? I da li će Vera preživeti napad?

Još jedan moguć scenario u toj zbrci mogao bi da bude i onaj u kom bi inspektor Molnar pokušao da spase veru, žrtvujući sopstveni život? Da li će to biti kraj Molnara, ali i konačno finale treće sezone serije „Tajne vinove loze“?

Šta mislite, kako će se završiti treća sezona serije „Tajne vinove loze“? Da li je neki od ovih raspleta moguć? Ili imate neki vaš?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement