Connect with us

Sadržaj epizoda

Vazdušni most 6. epizoda: Ilija želi da SPASE braću, ali GRANATA pada…

U nedelju, 24. marta od 21.00 na Superstar TV i 31. marta od 20.00 na RTS 1

Published

on

Vazdusni-most-6-epizoda

Vazdušni most 6. epizoda: Kosta i Dušanka su odlučili da stave tačku na ćerkinu zabranjenu romansu sa Eduardom, tako što će je udati za Milovana. Dok je majka sprema za veridbu, Radmila plače i govori joj da neće da se doteruje za drugog momka. Dušanka je teši, govori joj da joj je njena sreća najvažnija, i da će zaboraviti Amerikanca čim bude videla koliko je Milovan lep i visok momak.

Na dan sestrine veridbe, Sreten se prikrada kući i uspeva da stupi u kontakt sa Ilijom. On govori najmlađem bratu da su komunisti brojniji i da je pitanje trenutka kada će odneti pobedu nad Jugoslovenskom vojskom u otadžbini. Moli ga da mu se sutra pridruži pred odlučujuću bitku kako bi nagovorili Mirka da odustane od borbe. Ilija mu obećava da će mu pomoći.

Noć pred bitku, Ilija beži od kuće. Milica počinje da se porađa, a Edvard, koji je pobegao od grupe pilota tokom ukrcavanja u avion, dolazi krišom da vidi Radmilu. Između njih pada prvi poljubac… Neutešna zbog saznanja da je i Ilija otišao od kuće, Dušanka se jada Kosti kako strahuje za život svojih sinova.

Na Kopaoniku besni rat između dve srpske vojske. Ne znajući kojoj da se prikloni i u želji da spase braću, Ilija jaše konja u galopu po sredini vatrenog položaja korpusa. Čuje se fijuk granata koje lete kroz vazduh…

Glavne uloge u seriji “Vazdušni most” igraju Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović, Radovan Vujović, Nikola Rakočević, Vučić Perović, Milan Vasić, Nina Nešković, Teodora Dragićević, Čubrilo Čupić, Branislav Lečić, Voja Brajović, Nebojša Dugalić, Ljiljana Blagojević, Nebojša Ljubišić, Nedeljko Bajić, Nenad Heraković, Jovo Maksić, Slobodan Ninković, Vanja Ejdus, Radoš Bajić i mnogi drugi. Pored umetnika iz Srbije i regiona, glumačku postavu projekta čine i strani glumci sa engleskog govornog područja: Stiven Mur, Skot Aleksander Jang, Majkl Stoki, Adam Devenport, Pol Kles, Nikola Kent, Karl Varton, Pol Marej, Hari Natanijel Epli, Aleks Papke, Kevin Klark

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Contrast studios

Advertisement