Connect with us

Film

KAPETAN AMERIKA: VRLI NOVI SVET – Pogledajte PRVI TREJLER! Harison Ford Prvi put u MARVELOVOM filmu! (FOTO+VIDEO)

Uskoro u bioskopima!

Published

on

KAPETAN AMERIKA: VRLI NOVI SVET – U svoj filmski univerzum Marvel studio uvrstio je još jedan superherojski nastavak, priču „Kapetan Amerika: Vrli novi svet“ (Captain America: Brave New World) koji će se od februara 2025. godine naći na repertoaru domaćih bioskopa.

Četvrti film u nizu franšize Kapetan Amerika u prvi plan stavlja Sema Vilsona poznatog Falkona iz Osvetnika, koga igra Entoni Meki. Falkon preuzima glavnu rolu i čuveni štiti od Stiva Rodžersa, koji se povukao iz superherojskog života, a koga je u predhodna tri filma ovog serijala uspešno igrao Kris Evans.

„Kapetan Amerika Vrli novi svet“ donosi još jednu zanimljivost. Nakon prošlogodišnjeg filma „Indijana Džons i Artefakt sudbine“, čuveni američki glumac Harisona Forda vraća se na veliko platno i to prvi put u nekom od Marvelovih naslova. U novom naučno fantastičnom ostvarenju tumači ulogu predsednika Amerike, Tedijusa Rosa, a pored njega i Entoni Mekija igraju i Liv Tajler, Deni Ramirez, Tim Blejk Nilson i drugi.

SINOPSIS
Nakon što se sreće sa novoizabranim predsednikom Amerike Tadijusom Rosom, Sem postaje svestan da se nalazi usred međunarodnog incidenta. Pred njim je zadatak da otkrije razloge podle globalne zavere.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement