Connect with us

Domaće serije

ŽIKINA DINASTIJA SERIJA Sledi NAJVEĆI ŠOK! Žika i Milan se VRAĆAJU! A evo i KAKO! Pogledajte KAKO će izgledati u seriji

Nikola Kojo ponovo u ulozi Miše Pavlovića

Published

on

ŽIKINA DINASTIJA serija: U Beogradu je u toku snimanje novog nastavka čuvenog serijala “Žikina dinastija” u režiji Milana Konjevića, a po scenariju Milene Marković.

Novi film zvaće se “Povratak Žikine dinastije”, a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo, koji se vraća u liku Miše Pavlovića nakon više od 30 godina. Miši u Srbiju dolaze sinovi koje dugo nije video jer žive s Natašom u Moskvi, ali kada stignu momci koji nose imena svojih pradeda – Žike i Milana, kreće nova luda godina, puna smeha, avanture i porodičnih vrednosti.

Od starih likova vraćaju se Vesna Čipčić kao Frau Elza, kao i Vladimir Petrović kao Boba, a biće još nekih iznenađenja, najavljuju producenti.

Snimanje filma redovno obilazi i Jovan Marković, kreator starog serijala, koji je aktivno uključen i u produkciju novog dela, kao ko-producent i konsultant na scenariju. Novi scenario radila je njegova ćerka Milena Marković.

O tome šta misli, kako će se ovaj film dopasti novim generacijama kaže:

– Nastojali smo da zadržimo određenu vezu između starih filmova i načina na koji su oni pravljeni i kako su naši heroji bili predstavljani, što je publika volela. U novom filmu glavni lik je unuk, a kakav deda takav unuk, ali sada je to priča s mnogo više događanja i s bržim tempom. Mislim da smo napravili organski spoj između štimunga starih filmova i brzine modernog života.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/KURIR/MONDO

Foto Printskrin

Advertisement