Connect with us

Domaći film

HOTEL BEOGRAD: Evo KADA ćemo gledati FILM i SERIJU na TV i na KOM KANALU!

Kada će ljubav Paše i Daše stići na male ekrane

Published

on

Hotel Beograd najveća je kinematografska žrtva korone, a hoće li film ipak doći pred publiku, otkrivamo u nastavku…

Godinu i po dana je prošlo od premijere filma Hotel Beograd“, a serija, koja je snimana paralelno, i dalje nije ugledala svetlost dana.

Naime, bilo je snimljeno tri epizode od materijala koji nije korišćen u filmu, i prikazivanje je bilo najavljeno za 2020., međutim, to se nije desilo. Serija bi trebalo da bude prikazana na kanalu Superstar TV.

„Hotel Beograd“ je komedija, realizovana u rusko-srpskoj koprodukciji. Film predstavlja deo franšize „Kuhinja“, odnosno nastavak sitkoma „Hotel Eleon“.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela „Eleon”, Paša, postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestricom stvorila situaciju u kojoj će se sazreti. Paša, srpski zavodnik i veseljak živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu- višemilionsku!

Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovim ćerkom. Dok devojka priprema venčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada se susreće u Beogradu rusku ljubav, Dašu.

U romantičnoj atmosferi drevnog grada, njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno…a možda ne, zbog budućeg ukusa, pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota!

U filmu glavne uloge tumače: Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Aleksandra Kuzenkina, Boris Dergjačov, Miodrag Radonjić, Jegor Koreškov, Jelisaveta Sablić, Srđan Žika Todorović, i mnogi drugi.

Za razliku od serije „Hotel Beograd“, čije emitovanje je zasad pod znakom pitanja, na kanalu Superstar TV od ove jeseni gledamo pregršt novih serija, ali i nove sezone starih serija.

Pored serije „Pevačica“, čija prva sezona je nedavno završena, na kanalu Superstar pratimo i serije „Aviondžije“, „Crna svadba“, i „Dug moru“.

Uskoro se očekuje početak prikazivanja serija „Složna braća – The next generation“, „Toma“ i „Nečista krv“, a u ovoj televizijskoj sezoni trebalo bi da počne i emitovanje novih sezona serija „Ubice mog oca“, „Besa“, „Močvara“, Tajne vinove loze“, Kamiondžije d.o.o.“, „Klan“, „Državni službenik“, „Beležnica profesora Miškovića“ i „Kalkanski krugovi“.

Kako stvari stoje, film i serija „Hotel Beograd“, koji je trebalo da pozovu Ruse u Srbiju, čekaju da prođe korona. U gustom TV rasporedu teško da će se naći prostora za romatičnu priču o ljubavi Paše i Daše u srpskoj prestonici…

Kako saznajemo iz produkcije, ali i sa televizije Superstar, konkretnih planova za emitovanje filma još nema.

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement