Connect with us

Domaći film

ŠOK! Lazar Ristovski se umalo UDAVIO U BURETU na snimanju jednog filma! Evo i KOG!

Svi su mislili da glumi, a on se davio!

Published

on

Lazar Ristovski je umalo umro na snimanju jednog filma. Evo i kog. Šokiraćete se!

Snimanje filmova, iako mnogi misle da je lak i zabavan posao, često nije tako. Da bi se došlo do dobrog kadra, glumci često pretrpe velike bolove, stresove, a neretko im je i život u opasnosti.

Na Fejsbuk nalogu „Legende devedesetih“ objavljen je detalj sa snimanja filma „Do koske“ kada je Lazar Ristovski skoro umro zbog kadra.

– Bio je jedan zanimljiv kadar tokom snimanja filma „Do koske“ kada smo Lazara Ristovskog stavili u bure. Ono je bilo puno vode i režiser je onako ležerno rekao: „Vi tu dođete i ubacite Ristovskog u bure“ – prisetio se Nikola Đuričko scene sa snimanja.

 

– I ubacili su me u bure tako, glavom na dole. Ja sam izdržao koliko sam mogao da izdržim. U jednom momentu ja sam shvatio da se mi nismo tačno i precizno dogovorili koji znak ja treba da im dam da bi znali kad da me izvade napolje. Meni je počelo da ponestaje vazduha i ja sam histerično počeo da mrdam nogama, ali me oni nisu vadili. Shvatio sam da oni misle da ja to glumim – objasnio je kroz kakvu agoniju je prošao Lazar Ristovski.

– Dok je Laza mrdao nogicama, niko to nije shvatio ozbiljno, mi smo stvarno mislili da on to glumi. Jako je lepo izgledalo – rekao je Đuričko, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je pre vremena zbog ovog glumca!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement