Naslovna NE PROPUSTITE HIT! Državni službenik od 30. marta, subotom u 21.00 na TV PINK!

HIT! Državni službenik od 30. marta, subotom u 21.00 na TV PINK!

Obećanje čelnika najgledanije komercijalne televizije u Srbiji – Željka Mitrovića, da će u 25. godini postojanja TV Pink obogatiti program domaćim igranim serijama obistiniće se već u subotu, 30. marta od 21 čas prikazivanjem prve dve, od 12 epizoda novog dela Predraga Gage Antonijevića – “Državni službenik”.

U pitanju je akciona-krimi serija, koju je kao novi žanr u domaćoj produkciji, uveo upravo naš proslavljeni reditelj, scenarista i producent. Ovoga puta Antonijević je kreator serije i potpisuje produkciju, na tekst Dimitrija Vojnova i režiju iskusnog dvojca Miroslava Lekića i Ivana Živkovića i ponovo odlazi korak dalje. “Državni službenik” nas uvodi u poslovne i privatne živote savremenih agenata službi zavetovanih na tajnost, otkriva nam opštu situaciju na tom polju i njihovu borbu sa svakodnevnim pretnjama kojima je izložena bezbednost naše zemlje.

“Mene uvek privlači nešto što nije bilo do sada na našim televizijama – rekao je Antonijević za TV Pink. – Tako sam krenuo sa “Ubicama mog oca”, a verujem da je i ovo jedan čudesni iskorak dalje u te špijunske trilere. Pre svega, zbog toga što je ovo serija o državnoj bezbednosti, službi, Ozni, ali danas, sa svim problemima koji to prate, sa Kosovom, migrantima, stranim tajnim službama, agentima. Cilj nam je da na kraju serije saznamo ko za koga radi, konačno.

U glavnoj ulozi gledamo Milana Marića, ovenčanog na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Berlinu nagradom “Evropska zvezda u usponu”. On tumači mladog agenta koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života, između ideala i potreba države, profesionalnih iskušenja i moralnih dilema. Kako iza ove serije stoji ekipa koja je radila “Ubice mog oca”, videćemo Tihomira Stanića i Marka Janketića u već poznatim rolama, kao Marjanovića i Pavlovića. Tu su i doajeni našeg glumišta – Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Nebojša Dugalić, kao i Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nebojša Ilić, Sonja Kolačarić i mnogi drugi.

Ovom serijom TV Pink nastavlja da prati svetske trendove i kvalitetnim igranim programom osvaja još širu publiku. Narednih 11 subota od 21.00 gledajte najnovije delo jednog od naših najznačajnijih filmskih stvaralaca – Predraga Gage Antonijevića na TV Pink, dok se u istom terminu serija prikazuje i nedeljom na Telekomovom kanalu Superstar.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...