Connect with us

FILM

Emilija Klark otkrila zašto je odbila ulogu u filmu “50 nijansi sive”

Zvezda nedavno završene serije “Igra prestola”, Emilija Klark, otkrila je da joj je ponuđena glavna ženska uloga u filmu “50 nijansi sive”, ali da ju je odbila zbog golotinje. Mada joj seksi scene nisu strane, često ih je snimala u epskoj drami Game of Thrones, Emilija kaže da su one bile presudne da kaže NE […]

Published

on

Zvezda nedavno završene serije “Igra prestola”, Emilija Klark, otkrila je da joj je ponuđena glavna ženska uloga u filmu “50 nijansi sive”, ali da ju je odbila zbog golotinje. Mada joj seksi scene nisu strane, često ih je snimala u epskoj drami Game of Thrones, Emilija kaže da su one bile presudne da kaže NE liku Anastasije Stil.

Jedna od blažih scena seksa Emilije Klark u seriji „Igra prestola“

Mada joj se u početku dopala vizija reditelja Sema Tejlora Džonsona, čim je pročitala scenario i shvatila da će film biti nabijen seksom, Klarkova mu se zahvalila na ponudi. Saopštila mu je da je za nju previše skidanja pred kamerama.

– Poslednji put kada sam bila gola na ekranu to sam učinila za “Igru prestola”, u trećoj sezoni, ali to je bilo davno. Ipak, i dalje dobijam novinarska pitanja  o tome. Samo zato što sam žena! To me izluđuje! Umorna sam od stalnog slušanja o svojoj golotinji. Morala sam da odbijem ulogu u filmu “50 nijansi sive”, jer se tamo sve vrti oko seksa, a ne želim da me ostatak karijere pamte po izgledu mojih grudi – rekla je Emilija, dodajući da je još jedan od razloga za odbijanje uloge bio i taj što nije želela da snima nastavak filma. Na kraju je uloga mlade Anastasije Stil pripala Dakoti Džonson.

Džejmi Dornan kao Kristijan Grej i Dakota Džonson kao Anastasija Stil u „50 nijansi sive“

I bez Klarkove film Fifty Shades of Grey postigao je veliki uspeh. Na uloženih 40 miliona dolara zaradio je čak 600 miliona “zelembaća”! A glumac Džejmi Dornan kao Kristijan Grej postao je novi muški seks simbol.

Foto print screen

Advertisement