Connect with us

Featured

Ammar Mešić, STRAHINJA iz serije Igra sudbine OTKRIVA: Idem kod psihologa! EVO i zbog ČEGA!

Published

on

Ammar Mešić, naš mladi glumac, dospeo je u žiži interesovanja pre nekoliko godina zbog serije “Igra prestola”. Mada je imao epizodnu ulogu u ovom svetskom TV hitu, to je bio dovoljan razlog da skrene pažnju domaće javnosti na sebe.

Zbog nesvakidašnjeg imena sa dva “m”, mnogi su verovali da je Ammar Mešić poreklom iz Španije ili Italije, a ime je zapravo arapskog porekla.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 214. epizoda – Ada saznaje JEDNU STRAŠNU TAJNU! A evo i koju!

Na pitanje da li su ga pogađali komentari na račun vere, glumac je odgovorio:

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević: OVAKVU Nadu dosad NISTE VIDELI: vozi traktor, čisti štalu, muze kravu

– Da. Ti komentari su bili glupi, pokušavam da se ne osvrćem na to i ljudima objasnim da postoji čovek i nečovek. Pre se dešavalo češće, a sada manje – objasnio je Ammar Mešić.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – EVO kada serija TAJNA VINOVE LOZE PREMIJERNO stiže na RTS 1!

Glumac priznaje da je ranije imao psihičke probleme, te da je zbog toga krenuo na psihoterapije.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Saletović kao Debeljko u seriji IGRA SUDBINE nema sreće u LJUBAVI, ali PRIVATNO ljubi LEPOTICU! POGLEDAJTE kako mu IZGLEDA supruga!

– Da. Već godinu i po dana idem na psihoterapije. Imao sam probleme, a sada je to vežba i održavanje zdravstvene higijene. Krenuo sam zbog privatnih problema i to svima savetujem – poručuje Ammar, koji je i privatno postao blizak sa glumicom Milicom Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Hoćemo li i KADA gledati nastavak serija JUGOSLOVENKA i ZLATNI DANI? Spremite se, NISU DOBRE VESTI…

Iako bi njihovi obožavaoci voleli da ih vide zajedno, Ammar Mešić kaže da su samo dobri prijatelji. Često umeju jednom drugom da povravaju svoje tajne.

PROČITAJTE JOŠ: Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

A da li je Ammar zaljubljen? Kaže da trenutno nije. Ali, uz toliko obožavateljka koje je stekao zahvaljujući seriji “Igra sudbine”, ne sumnjamo da će uskoro i on naći lepšu polovinu. Poput svog kolege Luke Raca.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement