KONAČNO! Dragan Bjelogrlić kao “Tajkun”, od 16. marta na RTS 1

Tajkun 6. epizoda

Posle premijere prve epizode na 48. FEST-u, serija “Tajkun” naći će se i pred televizijskom publikom. Ponedeljkom, od 16. marta u 20.00 na Prvom programu RTS kroz 10 epizoda gledaoci će moći da prate dramatičan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere, kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

Pročitajte i HIT! AMAZON otkupio SENKE NAD BALKANOM! Bjelogrlićeva serija OSVAJA SVET!

Autor scenarija je Đorđe Milosavljević, reditelj Miroslav Terzić, a u centru priče je život tajkuna koga tumači Dragan Bjelogrlić.

Dragan Bjelogrlić i Dubravka Kovjanić u seriji TAJKUN

“Tajkun” je triler sa kriminalističkim zapletom u kom dominiraju elementi porodične drame. U centru priče je Vladan, koji je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način, tokom devedesetih godina prošlog veka. Godinama je iz senke upravljao svojom moćnom kompanijom, ali se sve menja kada biva primoran da izađe na medijsku svetlost. On postaje progonjen čovek, prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe, svoje kompanije i porodice. Pored javnih i tajnih neprijatelja, Vladan je sukobljen i sa onima koji bi trebalo da mu budu najbliži. Njegov sin i budući naslednik bogatstva Bojan (Vuk Jovanović), i ostatak porodice i najbližih saradnika imaju svoje javne i tajne želje i planove, a na prividnom okupu održava ih samo Vladanovo bogatstvo koje svi žele da prisvoje. Kako biti korak ispred neprijatelja čije je lice skriveno? Kako razlikovati lojalnost od izdaje u trenutku kada prošlost traži svoj danak?

Pročitajte i RECENZIJA: UBICE MOG OCA 4 – odgledali prvu epizodu JER SMO MORALI!

Hana Selimović i Branislav Trifunović u seriji “Tajkun”

„Tajkun“ je okupio vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Uz Dragana Bjelogrlića, u glumačkoj postavi nalaze se Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec. Uz  Tihanu Lazović, tu su još dve gostujuće regionalne zvezde: Janko Volarić Popović i Toni Mihajlovski. Publici će biti posebno zanimljivo da u jednoj od epizodnih uloga vidi legendarnu pevačicu Bebi Dol.

Pogledajte trejler za seriju “Tajkun”

Foto RTS