Connect with us

Preporuke

Emisija dana: Na večeri kod … Dragica Radosavljević Cakana (RTS 1, 21.55)

Published

on

Ovog četvrtka na RTS 1 od 21.55 videćete kako su se “Na večeri kod…” Dragice Radosavljević Cakane proveli Izvorinka Milošević, Suzana Mančić, Bojana Ordinačev, Bojan Marović, Marko Kon i Vlada Kovačević.

Saznaćemo kako je Cakanina prva pesma postala popularna pre nje same, zasto za sebe kaže da je “Dinarski tip sa Kosova” i zbog čega je odlučila da goste dočeka baš ribljim specijalitetima…

Cakana je pokazala kako ume i na pijaci da zapeva, a poverila je da sada živi u delu grada za koji nekada nije znala ni gde se tačno nalazi.

Tokom večere, Bojan Marović će pokazati da je pravi džentlmen, Suzana Mančić otkriće da cveće ukusno koliko i samo jelo, a Marko Kon će odati priznanje slatkim đakonijama domaćice.

U ovoj emisije će glumica Bojana Ordinacev otkriti svoje pevačko umeće a čućemo i šta je, za neke od okupljenih ovog četvrtka oko stola, značilo “kada riba nije `ribasta`”…

U odličnom raspoloženju, uz mnogo smeha i pesme, Cakana je u ime takmičarskog tima “Biber” potvrdila da kuva onako kako i peva – odlično ! A suparnički tim “So” bio je jednoglasan u stavu da duboko veruje u kuhinju i gostoprimstvo svog sledećeg predstavnika.

Advertisement