Connect with us

Preporuke

Emisija dana: Prva TEMA – Korona virus (Prva, 21.00)

Published

on

Prva televizija ovog vikenda, u subotu i nedelju od 21 sat, emituje specijalnu emisiju “Prva TEMA”, u kojoj ćemo čuti sve o korona virusu i merama koje se preduzimaju u cilju sprečavanja daljeg širenja i suzbijanja pandemije. Emisiju uređuje i vodi Jovana Joksimović.

Korona virus COVID -19 proširio se na čitavu planetu, a od pre nekoliko dana kada je i u Srbiji uvedeno vanredno stanje, postala je tema broj jedan. Upravo zato u vikend emisiji “Prva TEMA” biće reči o pošasti koja je pogodila čitav svet, munjevito se raširila po svim kontinentima, a o kojoj i dalje malo znamo.

Jovana Joksimović razgovaraće sa brojnim gostima: Predragom Konom, epidemiologom iz Gradskog zavoda za javno zdravlje, dr Ivanom Stašević Karličić, direktorkom Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”, prof. dr Jagodom Jorgom, specijalistom za ishranu, prof. dr Vladimirom Đukićem, direktorom KBC “Dr Dragiša Mišović Dedinje”.

Videćemo​ reportaže iz celog regiona, saznati najnovije podatke i informisati kako se najbolje zaštiti, ojačati imunitet, čuti sve istine i zablude o ovom virusu ali i iskustva i savete onih koji su ga preboleli.

Foto Prva

Advertisement