Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Treća sezona neće biti poslednja! OTKRIVAMO još koliko godina ćemo gledati seriju!

Sa Adom, Aleksom, Lukom, Milom, Unom, Pančetom i ostalim likovima družićemo se još dugo

Published

on

Igra-sudbine-treca-sezona-2

Treća sezona serije “Igra sudbine” startuje u petak, 4. februara. Posle 421. epizode, koja je trebalo da “svira” srećan kraj za omiljene TV junake, televizija Prva odlučila je da nastavi snimanje popularne domaće sapunice. Naravno, na radost mnogih gledalaca. Novih 170 epizoda doneće velike novine, a to se pre svega odnosi na produkciju, budući da je “Smart media” odustala od projekta.

Treći ciklus snima se pod okriljem “Innovative” produkcije. U javnosti su se pojavile spekulacije zašto je “Smart media” odustala od uspešnog projekta, a producent (kompozitor i pevač) Nikola Burovac otkriva da je vlasnik licence po kojoj se snima serija “Igra sudbine”, zapravo, Prva TV.

– Televizija Prva je ta koja odlučuje da li će nešto da se radi ili ne. “Igra sudbine” je dostigla veliku gledanost i u interesu televizije je da se nastavi snimanje. Ako imate seriju koja na dnevnom nivou ostvaruje šer veći od 30 odsto i najveći rejting, ona ne sme i ne treba da bude sklonjena dok pravi benefit u prajmtajmu. Mora da se radi – rekao je Nikola Burovac.

Igra sudbine: Stara a potpuno nova serija

Na pitanje da li je Smart produkcija ostala bez sredstava kada je odlučila da odustane od snimanja serije, Nikola odgovara:

– To su privatne stvari u koje nisam upućen. Ljudi, možda, žele da se fokusiraju na druge projekte. Sve su to u produkciji normalne stvari. Mogu ja da radim nešto i da kažem da mi je prioritet neki novi projekat, pa da neko umesto mene nastavi taj koji sam započeo. Ne krije se ništa loše iza svega toga. Mi smo tu, ispred Prve TV i slobodno mogu da kažem da će naša produkcija uvek raditi u interesu televizije sa kojom sarađuje.

Da li promena produkcije utiče na promenu celog projekta? Hoće li “Igra sudbine” ispaštati ili će biti nagrađena time? Samo su neka od pitanja koja se ovih dana postavljaju…

– Naprotiv, sve ostaje isto. Može da bude samo bolje. A biće bolje. Glumačka podela je ista. Scenarista Žarko Jokanović, koji maestralno to radi, on nastavlja da piše. Jedina je promena to što se serija snima u drugom studiju, zbog čega će biti malo drugačija scenografija. Biće to  osveženje u svakom smislu te reči. To je super i za gledaoce. Neću da otkrivam šta će se dešavati u seriji, ali mogu da kažem da će to biti stara “Igra sudbine”, a opet imaćemo utisak da gledamo nešto novo. Zadržaćemo staru, a siguran sam da ćemo dobiti i novu publiku. Možemo da očekujemo da serija “Igra sudbine” poživi još dve, tri godine – otkriva Nikola Burovac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Filmitv.rs / Hype

Advertisement