Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Otkrivena najveća tajna serije! Lila je KRIVA što su Luka i Aleksa ZAMENJENI! Evo i KAKO!

Da nije bilo nje, Luka i Aleksa ne bi bili zamenjeni, a evo i zašto

Published

on

Igra sudbine Lila

Igra sudbine“ duže od dve godine ne prestaje da nas zabavlja i razonođuje svake večeri na TV Prva. Pikanterija i intrigantnih zanimljivosti iz popularne serije uvek je mnogo. Baš kao što se uvek pojavi neka nova.

Jednu od glavnih uloga u seriji „Igra sudbine“ ima Danica Ristovski. Svi znamo da je ona Adina tetka Lila. Jedina svetska i međunarodna sila jača od Amerikanaca, Kineza i Rusa zajedno. Pa i Vukašina.

Lila vedri, mrači i oblači, čak i kad bi Ada samo malo da se odmori. Ali za Lilu to nije čak ni pitanje. Njena mora biti poslednja. Međutim, ono što većina obožavalaca serije „Igra sudbine“ ne zna jeste da Lila ima jednu veliku tajnu. Ona je kriva što su Luka i Aleksa zamenjeni pri rođenju. A evo i kako.

Verujemo da je malo ko zapazio, da je baš snajka glumice, Teodora Ristovski imala epizodnu, ali važnu ulogu u pomenutoj seriji.

Na samom početku emitovanja popularne serije, poznata je svima scena, kao i medicinska sestra, koja je zamenila na rođenju glavne aktere Aleksu Ožegovića i Luku Kanačkog. Upravo je nju tumačila Teodora Ristovski.

 

U srećnom je braku već godinama, sa rediteljem Petrom, sinom Lazara i Danice Ristovski, sa kojim ima i jednog sina.

Takođe, Teodora je igrala i u seriji “Drim tim“, gde je tumačila Lilu, snaju Ike, koga je glumio Lazar Ristovski, a glumica mu je takođe snaja i u privatnom životu.

Glumica je inače i stalni član pozorišta “Boško Buha“ i diplomirana glumica na Fakultetu dramskih umetnosti. Kažu da “krv nije voda“, a tome svedoči i to što je njena majka čuvena glumica Draga Živanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

Advertisement