Naslovna FILM Dijana Požarskaja, zvezda filma HOTEL BEOGRAD - Miloš Biković je SRPSKI SUPERMEN!

Dijana Požarskaja, zvezda filma HOTEL BEOGRAD – Miloš Biković je SRPSKI SUPERMEN!

Iako je distribucija novog filma Miloša Bikovića u srpskim bioskopima odložena do završetka vanrednog stanja u Srbiji uvedenog zbog epidemije korona virusa, Hotel Beograd nakon samo nekoliko dana uspešne kampanje posle premijere početkom marta izazvao je veliku pažnju domaće publike.

Pročitajte još MILOŠ BIKOVIĆ o filmu HOTEL BEOGRAD: Doveli smo NAJSKUPLJU rusku TV i filmsku franšizu u SRBIJU! Nema budžeta za takvu REKLAMU!

Sjajna romantična komedija nastala u rusko-srpskoj koprodukciji za kratko vreme izmamila nam je osmeh na lice, i pozicionirala se kao verovatno najgledaniji ovogodišnji domaći filmski hit – kada konačno dospe na veliko platno što svi željno iščekujemo.

Govoreći o iskustvima sa snimanja lepa ruska glumica Dijana Požarskaja, koja nam u filmu dočarava rolu buduće Bikovićeve neveste, nije krila oduševljenje Srbijom.

– Bez sumnje Hotel Beograd će biti moj najdraži film u karijeri. Verovatno ću imati ozbiljnijih projekata i uloga, ali zauvek ću ga pamtiti baš zbog toga što sam imala priliku da više od mesec dana provedem u vašoj zemlji i upoznam Srbe. Nema drugarice koja mi nije pisala nakon što su pogledale film, da i one žele da se udaju za Srbina – poručuje Požarskaja dodajući da je tokom boravka u našoj zemlji imala velikih problema sa ishranom.

– Prvog dana kada sam došla i videla šta se nudi od hrane, a to su bili svi vaši gurmanluci od pita, preko ćevapa, kobasica, ajvara, rakije… znala sam da ću na neko vreme morati da se oprostim od dijete i prepustim srpskim čarima – kaže glumica koja je i sama bila iznenađena što se posle snimanja nije nimalo ugojila.

Pročitajte još RECENZIJA: Evo zašto MORATE pogledati HOTEL BEOGRAD, iliti BOGU HVALA – ovu ljubavnu „pesmu“ nisu pisali BUBA I JALA!

Međutim, nije samo hrana bila ta koja ju je u Srbiji oduševila. Mada je sa Bikovićem već glumila u seriji Hotel Eleon, i njihovi likovi Daša i Paša imaju svojh hašteg na internetu, priznala je da je Miloš u međuvremenu postao velika zvezda.

– Miloš Biković je srpski supermen. Osim toga što je sjajan glumac, on je veoma inteligentan i harizmatičan. Ima holivudsku magiju i s pravom se može smatrati vašom najvećom filmskom zvezdom – smatra ruska glumica.   

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...